February 02, 2011

AROMA IKAN BAKAR JERAM - 29012011




image credit by google..


weekend yg best.. sabtu malam ahad member2 mama nie belanja makan kat aroma.. yummy sangat sedap2 lauk-pauk yg disajikan.. ketam cili, siakap 3rasa, butter prawn,sup ayam,ikan pari bakar dan sebagai yerk... tapi yang pasti mlm tue nak sambut hari kelahiran dan ulang tahun perkahwinan ibubapa dorang cum penjaga kepada dua puteri mama...


 sebenar yerk last year pun ada buat event kat sinie..cuma beza yerk last year masa spai makanan dah siap terhidang.. so tahun nie dorang tukang plan, just booking tempat dulu then baru lah order makan... sekali nah kau... tunggu makanan nak hidang satu jam beb.. maklumlah orang ramai xboleh nak buat apa...


so sementara tunggu makanan terhidang.. masing 2 sibuk berposing sakan depan camera lah.. nie gambar pengantin baru nak amik berkat supaya cepat dapat rezki timang anak..hehehehehhe


nie ler "NEK CIK YAH & ATUK C"MORE " si umairah ngan iman.. makcik nielah yang banyak membantu tolong jagakan anak mama..semasa mama ngan baba banting tulang empat kerat cari rezeki untuk anak.. memang tak terbalas lah jasa mereka..


yang nie pulark cik dilla... die nie suke bebenor jaga anak mama2.. mama ade ler offer die jadi full time jaga anak mama.. tapi ade ke patut die request gaji 3k per month... huhuhuh baru jerk abis belajar dan skrg nie tgh berkerja.. kira dalam pengalaman pertama lah bekerja...


seperti biasa gambar family EFB mesti ada... huhuhuh keluarga bahagia..amin


makanan2 yang telah spai terhidang..so melantak time...


sesi potong kek..semoga berbahagia selalu.. seronok yerk ulang tahun perkahwinan yang ke 30...



gambar the geng mesti ada jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...