January 19, 2010

HANYA KERANA MEJA STUDY - D' IKEA



huhuhu nie entry yg dah berzaman2 mama pending nak posting kat blog nie... so nie gbr mase shopping2 di ikea nak terjah dan rembab meja study utk umairah...baba yg nak beli... so mama ajak ler sekali kawan twin mama nie sekali shopping kat sane... spai dua ttroli mama beli tp yg pasti semua barang umairah ler.... okies gbr yg pertama tue sebagai intro jerk... gbr mama ngan ain twin.... jom ler kiter zaaaaaaaaaaaaa gbr lain yerk.......

nie pulark gbr twin ain and aini...dorang nie suka berposing bagai....perasan ler tue....


nie gbr anak dara haku yg dahaga susu.. die igt nie rumah kot ... 1st nampak jerk katil nie terus tanggalkan kasut naik baring atas katil tue dgn selamba yerk... malu den dibuat yerk.... huhu lepas tue dorang asyik nengok jerk dan plus tersenyum kat minah nie..tebal oooo muke nie....

kan mama ckp makcik2 nie mmg suke berposing maut....


gbr tuan rumah mestilah ade plus cun lagi kan.. silajgn termuntah okies...


nie pulark kes kat tpt kids,minah nie selamba jerk tau buat perangai cam ginie... pujuk2 pun xnak turun... org asyik tgk jerk gelagat minah nie....


lastly nak baba die pujuk jugak baru turun dari situe... huhuhuh


muke2 ceria anak dara den.....


xtvt semasa membeli belah... mataku melilau2 beb....


haku yg tengah dok discuss ngan en tukang bayar nak beli tue dan nak beli nie.... hubby xterkata apa2...


klu datang ikea xsah klu x mamam okies....yummy

huhuh spai dua troli ayu oooooooooiiiiiiiii, nasib baik ade twins....


okies nie gbr umairah dgn aksi cute yerk okies.....

okies nie aksi berebut troli ngan hubby okies... haku pun xtau dorang nie dok snap picca nie....so niesaja utkpaparankali ini..... bubbye...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...