January 19, 2010

ALHAMDULILLAH REZEKI...

Alhamdulillah tahun baru,rezeki dapat anak pun bertambah,tanggujawab pun makin berat... mama nak kongsi berita gembira nie dengan kamu semua wahai kekawan blogger ku... insya-Allah klu xde apa2 ara melintang Eijam's Family akan ade orang baru.. huhuh mama disahkan preggy dua bulan...

tapi kali nie dugaan dia agak mencabar skit.. klu dulu mase umairah langsung xde morning sickness tp kali nie morning sickness nie teruk skit... setakat ukweh..ukweh..ukweh.. tp xmuntah lah... klu pening pulark jgn cakap lah... hanya mama dan MAHA ESA jerk yg tau... huhu..

tueler mama agak lembab skit nak update citer 2 terbaru kat blog nie, coz balik keja jerk terus flat xde mase pun nak on off lappy nak update macam2 citer yg terbuku nie.. huhu...

okieslah nie saja berita gembira yg nak dikongsi kan bersama...insya-Allah klu mama dah kuat skit mama akan update blog nie okies.. doakan kesihatan mama yerk...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...