March 29, 2009

NEWS

hai blogger, mama kali nie ade berita sedih yg nak dikongsikan bersama-sama blogger diluar sana... atau di alam internet nie... sebelom mama meneruskan menaip panjang lebar baik blogger amik atau jadikan ini sebagai contah atau teladan utk kiter semua nanti...

mama dah lepas datang bulan dlm 2 mggu, mama cuba buat ujian kehamilan sendiri tetapi keputusan negatif, jadi mama igt haid mama tukar tarikh, pada selasa mggu lepas ade officemate mama nie bawakan tapai pulut utk kekawan kat office mama baru mkn dua bungkus jerk dah keluar darah, mama igtkan darah haid jadi mama pun teruskan memakan tapai dgn kekawan...
tapi yg pelik yerk dah tiga hari darah asyik keluar sikit demi sikit, jadi mama dah naik panik terus ari jumaat mlm sabtu tue pegi double check ngan doktor.... doktor sahkan mama dah mengandung 6 mggu, tapi peratus keguguran mama tue tinggi.... doktor kasi ubat kuatkan rahim , tetapi esok yerk darah turun dgn banyak macam datang haid... sehingga ari ini, darah still mengalir dan doktor ckp klu ari rabu nie darah xberhenti lagi, doktor suruh lakukan proses cuci... mama sedih sgt... nie semua berpunca dari mama, disebabkan mkn tapai tue kandungan ini yg jadi mangsa yerk... maafkan mama... mama sedih sgt.. doakan mama xde ape2 yerk blogger2 diluar sana...

buat kaum wanita yg diluar sana tolong jadikan pengalaman mama nie sebagai teladan anda semua...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...