October 31, 2013

KEHEBATAN SHAKLEE..UPDATE TERKINI STOCK YANG HABIS

Shaklee..Shaklee..Shaklee

Ok ayu just nak update yang list barang dalam gambar tersebut memang dah Out of Stock...

Tapikan kami masih ada lagi stock untuk vitamin-vitamin yang lain...

Seperti:-
*Esp
*Alfafa
*Ostermatrix
*Vitalea
*B com

dan yang lain-lain..

Takkan nak tunggu habis jugak kot... jom cepat2.. hubungi ayu dalam kadar segera..

October 26, 2013

SETAHUN VITAMIN C SHAKLEE MENGHILANG... STOK BELUM SAMPAI SEMINGGU SUDAH SOLD OUT

HAH..HAH..HAH.. Rasakan, sudah dijangka yang stock vitamin C yang baru restock oleh Shaklee ini akan menjadi pujaan hati semua pengemar Shaklee hehhehe...

Tapi..tapi..tapi.. jangan risau pihak Shaklee akan restock secepat mungkin... bagi yang ingin mendapatkan hot selling vitamin c ini.. rajin lah conctact ayu yerk...





Janji tau... pm ayu untuk makluman lanjut..




SELAMAT HARI LAHIR AINA UMAIRAH YANG KE 6 TAHUN...

Ya Ampun, macam sudah tak percaya???? Anak kami ( Eijam's Family) sudah 6 tahun pada 5 Oct 2013 hari tue.. hehehhe ini kes mama die yang sentiasa busy. Sebab tue lambat nak post entry anak kami yang sulong ini..

Oklah entry ini mama tulis khas untuk kak long (Aina Umairah) mama dan baba ini tau.. semoga ini menjadi kenangan masa akan datang..

Ucapan khas dari Mama & Baba..

" Selamat Hari Lahir Sayang Saidatulnissa Aina Umairah... semoga kak long menjadi hamba Allah yg taat sentiasa patuh dengan tuntutan agama, anak yang soleh dan bijaksana, menjadi contoh kaka yang baik untuk Iman Sumaiyyah & Dhia Zulaikha... dan mama dan baba doakan semua kebaikan untuk kak long tau"..

Untuk yang sudi baca blog ini... mama update gambar agenda potong kek masa waktu sekolah.. jom tengok..

Macam Biasalah, kalau nak buat birthday party kat tadika, mama dan baba sibuk mencari barang-barang gift sikit nak bagi kat kekawan Aina Umairah.. Kitaorang just beli Mamee,Appollo Stick,Blackcurrant Drinks dan Buku Colouring and Sticker kartun terkenal "BoboiBoy"




Persediaan kek pulark xdelah over sangat, just cari dekat google area klang then terjumper blogger ini yang buat homemade cake.. cake sangat sedap.. untuk Aina Umiarah mama rderkan rainbow cake then untuk mama snow cheese cake... yummylicious ok... nie link blog beliau..jom terjah blog beliau..harga yang sangat berpatutan...



Ya Allah, Aina Umairah ini memang macam ini, pegi sekolah punya mama betulkan tudung die..tengok-tengok jadi macam gambar dibawah.. anak tudung terlebih style.. stylolah kak long..hehhehe.. gambar-gambar ini semua di ambil oleh mualimah Aina Umairah.. mama dan baba bagi camera sendiri.. Minta tolong tangkapan gambar untuk kenangan.. last year kat tadika kan... lokasi Tadika Islam Hira


Ini lah guru kelas Aina Umairah... budak2 tak sabar nak makan.. hehhehe, Awat lah ,uka anak dara mama tue masam mencuka nak!!!


Gambar kawan-kawan kak long tengah makan...comei..comei..


Yang ini gambar teman-teman rapat Aina Umairah...


Syukur Alhamdulillah, selesai makan kek.. so muka senyum nak amik gambar...






October 10, 2013

DHIA ZULAIKHA TERKINI 4.5 BULAN

Kali ini, nak cerita pasal perkembangan puteri no 3.. Dhia Zulaikha, tak lama lagi 20 Oct'13 sudah 5 bulan..
Zulaikha sekarang sudah jadi pelakon hindustan kat rumah nie.. sebab yerk asing pusing2 menguling niarap.. zulaikha pandai meniarap masa umur 3bulan... best sejak jadi fulltime housewife ini.. semua berlaku di depan mata..
jom tengok gambar terkini zulaikha..

October 03, 2013

PROMO OCT'13 COLLAGEN...

Best bulan ini promo Collagen shaklee.. sesuai lah sape yang nak cantikkan...
Siapa nak kahwin cuti sekolah ini, jom cuba collagen shaklee..
Boleh dapat FREE MEMBERSHIP & CASH REBATE bulan berikut yerk...klu buat belian buy 6 free 1...pakat2 order dengan member2,family...
Disamping itu jugak just nak update, hujung Oct ini Vit C 500mg akan muncul.. boleh hubungi ayu utk pre-order ok.. kan takut terlepas...

OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui:-



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...