November 20, 2012

KENAPA SHAKLEE TESTIMONI PUAN NORAIDA MANSOR

Hari nie, ayu nak cerita seorang pengakuan ibu yang menyusu dan mengunakan shaklee..sekarang syukur alhamdulillah beliau sudah menjadi pengedar shaklee yang active lepas beliau rasa yang shaklee ini agus dalam membantu bukan semata dalam penyusuan susu ibu tapi dalam kesihatan jugak...

Bagi mereka yang berada disekitar UPM dan kajang boleh hubungi beliau di talian  019215997 untuk mendapatkan shaklee secara COD. Boleh jugak add beliau di facebook.

Jom Baca....

petikan dari : http://www.facebook.com/notes/noraida-binti-mansor/kenapa-supplemen-shaklee-menjadi-pilihan-saya/10151198374264545


Salam semua...cantek date hari ni kan 12.11.12 :)
Lame gak eda amek mase nak buat entry ni...camne leh jatuh cinta kat Shaklee nih...
Citenye camni....

Mase 3rd trimester pregnant Adni Nur Hafiyya,eda tercari2 set berpantang yg tak bagi kesan pada ibu menyusu...sebab taw je pregnan mmg da niat & berazam tuk bfeeding bb...dapat info jamu panas dan x sesuai tuk ibu menyusu...n eda pon nk kurus balik sbb naek berat banyakkkkk time preggy...sblum 49kg,masa preggy 75kg okkeh!!hehehe**Alhamdulillah skang da dpt balik berat b4 preggy :)

Dipendekkan cite,kak ngah eda sponsor set berpantang dari Shaklee (ade bcomp,vitalea,vitc,zinc)...eda makan dari 2nd day bersalin...Alhamdulillah luka cepat elok & ramai yg kate eda x mcm org bsalin...energetic je...eda pon rase camtu...malam2 bgun menyusu,tukar lampin..eda dok kampong dlm 3mggu je...yg lain eda pantang sendirik**wahhh...tetibe kagum ngan diri sendri..hehehe***

Susu plak Alhamdulillah mmg cukup utk Adni...dalam pantang makan Alfalfa**lepas 2 mggu after kompem bb x jaundis** cepat bengkak susu...jadinye eda stop sebab x tahan bengkak susu...eda makan balik bile da masuk keje...Alfalfa ni salah satu khasiat adalah as a milkbooster**ni depend pada individu...serasi ngan eda**

Sebab dah rasa keberkesanan produk ni eda masuk jadi ahli...then guna produk ni ngan hubby...yg besnye produk Shaklee ni selamat untuk ibu menyusu...skang eda amalkan bcomp,vit c,vitalea,omega,ESP,Alfalfa,ostermatrix & vit e..banyak ke??xdela...sbb taw dalam pemakanan seharian xleh support vitamin2 yg diperlukan tubuh... supplemen shaklee ni supplemen semulajadi...sebab tu mahal kerana perlu teknologi tinggi untuk kekalkan tahap semulajadi sumber2 dalam produknya. Tapi mencegah lebih baik daripada merawat kan. No harm of trying. Duit boleh cari kan...kesihatan perlu kita jaga...x sihat camne nak keje..betul dak?then eda share kan kebaikan produk ni ngan semua...skang mak,ayah n mentua eda pon da makan Ostermatrix (kalsium&magnesium)...ade rezeki lebih nak bagi diorang Joint Health Tablet plak...Amin..

Ok lah...setakat ni dulu entry eda...nnti eda cite satu2 plak pasal produk yg eda ngah amalkan :)



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
  





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...