October 25, 2012

BANTU EKONOMI KELUARGA HANYA DARI RUMAH

Kenapa ayu ajak kalian jana income dari rumah, cubaa kita fikir.. dari kiter dok tengok facebook sahaja apakata dalam pada masa yang sama kita jana income jugak.

Dan tak salah jugak kita berusaha untuk sesuatu yang lebih baik..sebab kita tak tahu apa yang akan jadi masa hadapan, jadi jom kitar sediakan payung dahulu :)



Ada dua cara untuk jadi ahli Shaklee:-

1. Daftar menjadi ahli shaklee hanya RM75 dengan syarat AYU sebagai sponsor kalian.


ATAU

2. Dengan modal RM750  with Free MEMBERSHIP. 

dan di kesempatan  ini, ramai yang grab promo ESP utk dptkan free membership




PROMO set ESP (buy 6 free 1) + FREE MEMBERSHIP!!!! Jom Bijak rebut peluang sekali setahun . ^__^


Kawan2 sekalian, nak tau tak apa kelebihan bila beli set promo 6 percuma 1 ESP bulan 
ni????

1. Dapat keahlian percuma.

2. Dah layak terima bonus bulan berikutnya


.



3. Product exp 2014.



4. Boleh buat side income 4-5 angka melalui group tertutup Shaklee Euphoria.



5. Ianya hanya ditawarkan setahun sekali.

Jadi kenapa nak tunggu lagi? Offer sekali setahun dan ia sedang berlangsung sehingga


 hujung bulan ini!!! 





Bergantung kepada stok semasa lah...harap2nya supply ESP Shaklee





 mencukupi lah kan. :)

Ada yang grab 1-2 canister utk kegunaan sendiri.


..
Ada yang kongsi beli dengan kawan2 satu opis 1 canister setiap seorang...kongsi beli 7


 


canister dah dapat FREE MEMBERSHIP!! best kan??




Utk sertai kami silakan PM admin utk langkah seterusnya!!












Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
  




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...