November 19, 2011

SHAKLEE VITAMIN E BANTU HILANGKAN PARUT JERAWAT DAN KULIT MAKIN LICIN

Kepada customers saya yang masih belum join group khas customers Shaklee di Facebook, jangan lupa inform saya ya!

Testimoni ringkas "FANTAS-THE-BEST' vitamin E Shaklee (daripada group tersebut)

Sy amalkn Set B dan ESP. Mungkin sbb kurang air, alfalfa dlm set b sbbkn muka sy jadi berjerawat. Maka penuhlah mukaku dgn parut2 jerawat...hehe. Alkisahnya, sy tambahkn Vit E dlm aturan supplemt n vitamin2 sy. Selepas 2 minggu mmg sgt ketara kesannya. Alhamdulillah parut mmg hilang sikit demi sedikit. Skrg rasa licin je. Tp tula xde plak terpikir nk snap pic sebelum n selepas...huahuahua.
Nak kulit cantik macam Puan Adilah? Satu lagi testemoni by Bonda Sha
"sepanjang hari kulit rs gatal2 sbb byk mkn mcm2..lps tu teringat nk try sapu vit E,alhmdulillah dgn izin Allah trus ilng rs gatal...terima ksh,ya Allah..gembira sgt.lps ni mmg vit E kne beli byk2 la sbb nk pecahkn n sapu kt tmpt alergik n muka selain mkn sebiji hari2..."


 Boleh dapatkan sebotol atau pun secara customized packing dgn harga yag mampu milik

EXTRA tau jika anda rajin makan vitamin E (dan suami juga) sebab .. ehem .. ehem ..

Your Sex Vitamin

"Most men who take vitamin E for at least a week notice more sexual energy, harder, longer lasting erections, more pleasure when touched, stronger libido, and more powerful and frequent orgasms.'
"Most women who take vitamin E for at least 3 months notice stronger sexual desire, more engorgement, sensation, better lubrication, and intense climaxes."

credit.

Boleh email kepada saya di nr_yu86@yahoo.com atau sms kan kepada saya 019-3789778 untuk konsultasi percuma apabila membuat belian dari blog ini.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...