November 15, 2011

AKU TERIMA NIKAHNYA.......11.11.11


11.11.11 sure ramai yg bernikah heheheh, bagus-bagus jom kiter mendirikan  masjid bende baik buat apa ditanggh2 betul tak hehehe? okies akhir yerk bernikah jugak adik ipar i nie.. dah spai seru die nak jadi suami org.. semoga jadi suami yg soleh hehehhe.. so apa lagi malas nak citer panjang2 jom kiter layan gambar jerk heheheh


mak mertuaku yg bertudung hijau lumut, birasku yg bertudung merah hati, dan dua anak buahku bertudung coklat dan hitam..dan semesti yerk puteriku umairah hehehe.. masa nie tgh menunggu tok kadi ..


umairah dgn sepupu die, suke ler ber pok pek pok pet berduaamboi bukan main lagi...


masa nikah nie cuma ade mas kahwin dan barang batal air sembahyang jerk sebab masa tunang ari tue dorang dah bagi semua dah .. cantik gubahan mas kawin tau..menarik  k


kiter ngan biras kiter pun nak berfoto jugak yaaaaaaaaaa... oh yerk mase nie si iman tgh tido dengan lena gitue... so boleh ler bergedik2 berfoto2 bagai :)


 syukur alhamdulillah dah sah jadi pasangan suami isteri, masing2 salam mak mertua



 sesi malu2 pulark.. tersenyum jerk pengantin


 gambar family pihak lelaki dan pihak perempuan


 anak sedara nak bergambar dengan pengantin heheh

 

iman baru bangun tido.. muke pun masam jerk biler bergambar


i pun nak berposing dengan en suami heheh.. maklum ler kan hari ulangtahun perkahwinan kami yg ke 5 jeng..jeng..jeng


 nie gambar family abang ipar i.. kesian abang ipar i biras i terlupa bawa baju melayu heheehe
 

 family EFB pun mestiler ada ... tuan blog lah katakan...

dah abis dah bergambar hehehe, kepada adik ipar i, selamat pengantin baru, semoga hubungan korang berdua berkekalan hingga akhir hayat... yang best yerk mak mertua i, die punyer menantu semua huruf bermula dengan huruf A ( ATI,AYU DAN ANA) heheehe




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...