September 21, 2011

MAKAN-MAKAN FREE 17/9/11


EFB ada buat makan-makan free pada 17/9/11, EFB jemput rakan-rakan yg terdekat,family,client shaklee, dan few bloggers.. yg mana xdpt jemputan minta maaf yerk coz x sempat nak berjemput sangat coz iman demam  dan segala urusan terbatas sangat...klu ikutkan hati memang nak cancel last minit sebab iman xberapa sihat..tapi xsampai hati coz everything dah order... kecuali makanan lah coz memang xpernah order semua masak sendiri..


makan-makan free tahun nie,menu yerk adalah seperti dibawah yerk:-
  • nasi beriani
  • ketupat pulut (baba yerk feberet)
  • ayam masak cabai
  • sambal goreng jawa (campuran tempe,paru,hati,tauhu kering,sohun,kentang)
  • dalca sayuran
  • arca buah
dan makanan ringan dan semesti yerk kuih raya..tapi sayang gambar makanan langsung xdisnap... heheehehe



alang2 buat majlis hari raya, mama dan baba pun buat acara potong kek utk iman sumaiyyah yg hari jadi yerk jatuh pada 5/9/11 dan aina umairah 5/10/11...nak jimat cost lah katakan...


iman sumaiyyah yang xde mood... asyik nak ngempeng okies...



gambar2 tertamu yg berjaya disnap... layan jerk ler yerk... heheheh



lagi dan lagi....



lastly gambar kawan2 rapat..this year dorang xboleh bantu ayu masak2 coz masing dah kawin kecuali yg free hair tue... hehheheh penat ayu okies...

sebelum tamat ayu dan family nak ucapkan terima kasih kepada sedara mara, kawan2, client shaklee dan blogger yg baru mengenali ayu kerana sudi meluangkan masa pada hari tersebut yerk..insyaallah klu ade rezeki lagi ayu jemput korang lagi yerk.. tq luv u all



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...