June 20, 2011

FAMILY DAY BY AXA AFFIN


sabtu 18/06/2011 office baba buat family day, ade lebih 800 org yg join big family day nie.. so apa lagi kami empat beranak enjoylah hehehhe


cam biasa event mestilah bermula diawal pagi.. kitaorang dari rumah dalam kul 8 pagi... sampai jerk tgk dah ade org lagi awal dari kami.. hehhehehe spai haruslah register dulukan.. yg best yerk warna tshirt kaler biru nie nampak lembut jerk... hehhehe


sementara menunggu kehadiran para staff, kiter posing ler dulu.. puteri sulung yang sangat manja dengan babanya..cam die sorang jerk ade baba..hehhehe 


dah posing ngan kak long kenaler posing ngan iman larkkan... (*_*)  


dan mama pun kenaler ada ngan puteri2 tercinta...hehhehe


okies skrg dah dapat masuk dalam, so mama pilih tempat lepak depan pantai buatan hehhehe senang anak2 nak main kiter perhatikan... baba biasalah pergi enjoy senam aerobik waktu nie.. muke iman nampak air heheheh...


 muke kak long yg xsabar nak terjun jadi ikan duyung hehehehhe


posing maut dulu ngan mama hehehhe


budak yg xpernah main pasir.. so ari tue mama lepaskan jerk.. iman suke sangat, die cuba pegang pasir tue sebutir-sebutir.


masa nie along dah xigt dah jadi ikan duyung yg terdampar di sunway lagoon...hehhehe


biler perut kenyang, penat main pasir, iman rehat sebentar kumpul tenaga utk main air nantie.


peace yoooooooooo!!!!!!!!!!


kasih seorang anak terhadap ayah yerk... hehehheee (*-*)


iman dah bangun baba lah yang mangsa teman anak2 main air... iman suke kan air..klu mandi kat rumah angkat jerk masuk dalam nangis nak main air lagi.. hehehehhehe


 iman kepenatan terus tido, masa nie masing dah penat so main jerk apa yg nampak heheh.. baba setia temankan kak long...


before balik sempat ler nak kuda nie.suke benor si iman dan kak long... then lepak jap kat jco donut minum2 makan2 then balik rumah... maklumlah penat................




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...