January 19, 2009

11 JANUARY 2009














hari nie ade lah hari yang paling sibuk buat mama ngan umairah.. bangun pagi nak pegi help university nak uruskan pasal study mama kat sana.. then lepas tue janji ngan auntie maryam die nak ajak umairah jejalan kat jusco bukit tinggi dari kul 1.30 hingga pukul 6 lebih.... hmm ntah ler ape bende mama,umairah ngan auntie maryam buat kat jusco tue spai berjam2.. yg pasti mama mmg nak belanja auntie maryam.. baba seperti biasa lah xnak ikut xtvt shopping2 dok umah layan you tube ngan basuh baju ngan kemas umah skit... kat jusco makan2 dah pasti, passtu lark auntie nak belikan umairah beg, ukan mama xbelikan beg utk umairah tapi mama punya besar skit dr saiz badan umairah.. auntie nak beli ngam2 jerk ngan badan umairah.. macam umairah nie nak masuk sekolah lah pulark.. hehheh.. ape2 pun terima kasih kat autie maryam coz belikan umairah barang2 ok.. lain kali boleh beli lagi.. jimat duit mama.. utk auntie maryam klu baca post nie jgn marah yerk, nanti cepat tua, lepas auntie antar mama ngan umairah balik umah, mama cepat siapkan barang nak keluar gie kenduri kawan mama mase kat tadika dulo2 nak mendirikan umah tangga...mama cepat2 mandi bersiap.. tapi agak yerk anak bertuah nie boring sementara nak tggu mama siapkan die, die capai lipstik mama then die nak pakai ler pulark... nantie korang tgk ler anak dara mama nie bersolek yerk.. naik angin mama die main lipstikku.. ape2 pun mama,umairah ngan baba ingin mengucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU , semoga korang kekal ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat2 yg comel2 belaka... ngan mama nak ucapkan terima kasih jugak kat kawan mama mase tadika jugak mak cik emi sebb temankan mama mlm tue.... nampak yerk kegemokkan kiter sudah bertambah... hahhahha.. okler penat dah menaip nie ... mari kiter tgk gbr pulark...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...