January 02, 2009

CERIA..CERIA...CERIAKU









umairah mama nie baru 1st time bawa gie taman.. klu xde cousin die datang umah alamat yerk xpegi langsung ler umairah nie ke taman.. siap bawa bola lagi tue nak main ler katakan .. cousin umairah nie sibuk dok ajak mak & pak ngah die nie gie taman.. lepas tue request pulark tue nak gie taman dekat ngan jusco bukit tinggi konon yerk dgn harapan lepas main kat taman nak pegi jusco ler tue...hehehhe... umairah suke sangat siar2 kat taman petang tue yerk ler ramai kawan.. cuma die ade perangai kedekut skit mase gah main bola.. yerkler tuekan bola die, so budak 2 pun kan ramai ade ler seorang budak cina nie nak main bola same2 ngan umairah tapikan lain jadi yerk.. nak tau ape die... REBUT BOLA ler ape lagi... hmm biaseler tue budak2 mane tau ape2 pun.. puas mama pujuk umairah tapi die xnak jugak.. yg die tau nak main ngan cousin dan baba die jerk.. pass penat main kasi tiga2 kanak2 nie minum air masak basuh tangan then baba belanja ais krim... pass tue ape lagi... blik umah ler mandi...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...