September 18, 2008

BUKA POSE WITH AUNTIE NANA...






ari nie mama cuti nuzul quran... baba ajak mama ngan umairah buka pose kat luar.. sambil tue ajak ler autie nana.. memula kitaorang spai jerk dah nak dekat waktu buka pose.. semua kedai dah full so mama,autie ngan baba nie buka minum air ngan mkn donut jerk dulu kat bahulu corner.. lepas buka pose baba gie solat maghrib jap and then baru ler makan yg berat.. xbanyak sangat pilihan kedai mkn kat setia alam tue.. so kitaorg mkn kat kenny rogers roasters jerk.. hmm yummy..yummy.. tapikan mama xsuka sgt ler kenny nie.. baba ngan mama lagi suka mkn kat nando..cedap..cedap.. pass tue xde gie maner2 pun dok borak 2 jap mama beli shampoo umairah then kitaorg balik ler.. lagi pun mama dah lamer xjumpe auntie nana nie maklom ler sibuk memasing... kat sine mama nak ucapkan thanks baba kerna memahami isteri mu nie.. baba sudi bawa mama jumpe kwn lamer and then kitaorg nie borak jerk dan baba sorang jerk yg layan kerenah umairah nie... love u baba...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...