August 22, 2008

SAYUR,DAGING UMAIRAH







baby sister : ayu! umairah yerk sayur,kentang,ayam,ketam semua dah abis..

mama : ok, nantie ayu belilah lepas blik dr melaka..

baby sister : ayu boleh x mak cik minta cuti ari nie isnin nie?

mama : oklah lah, lagipun ayu ari isnin umairah ade appointment ngan doctor.

baby sister : oh ye ke, mak cik ukan ape mak mertua acik buat kenduri lah...

mama : xpelah acik lagipun nizam cuti boleh jaga umairah... oklah acik blik dulu yerk time
kasih jaga umairah.. nanti ari selasa ayu beli barang mkan umairah yerk...

kesimpulan yerk ari isnin tue kebetulan mama pun mc sbb rase nak demam jerk.. pass bawa umairah check up, mama gie klinik nor azizan then pass tue beli ler barang keperluan umairah nie.. tgkler gbr tue umairah skrg nie dah xnak dok kat stroller, pass tue klu gie beli barang dapur die nak dok kat dlm trolley ukan yerk kat tpt yg disediakan tue.. xpeler bedudak kecil nie mmg macam tue kan.. janji die sihat dah alhamdulillah dah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...