September 08, 2015

SHAKLEE: SEPTEMBER 2015 BULAN ESP, JOM DAPATKAN LEBIH PENJIMATAN DAN HADIAH BILA MENJADI AHLI


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.

September 2015 bulan hot product yang sentiasa mendapat permintaan yang tinggi. Bulan ESP, Shaklee menawarkan beberapa promosi:-




PROMOSI ESP 

Anda akan dapat manfaat dari promosi ini iaitu:


  • Beli 6 percuma 1
  • Beli 2 diskaun lagi 5 %
  • Keahlian percuma
  • Vita-Lea percuma
  • Rebat tunai



Jika anda membeli set di atas dan menjadi ahli Shaklee, anda turun menerima sebotol vitalea secara percuma.

Berita baik buat bakal ibu dan dan ibu yang berada di dalam pantang, Ini lah masa dan peluang untuk anda para ibu mencuba set bersalin dan set hamil dari Shaklee. In Sha Allah setiap set ini, boleh membantu para ibu consume lebih dari 3 bulan. Jom kiter berikhtiar dengan Shaklee.

Bagi saya ,buat bakal-bakal ibu baru, janganlah nak berkira nak melabur untuk diri sendiri. Sekarang anda mungkin tak rasa kepentingan makan vitamin masa dalam hari, bila dah mengalaminya sendiri nanti barulah nak menyesal!

Masa tu badan dah sakit2, baby dah meragam2.. luka tak baik2.. susu tak keluar2, emosi tak betul, angin meroyan dah naik.. nauzubillah...

Mama ayu masih ingat lagi awal kehamilan mama ayu simpan kan sikit dana sebab semata-mata nak beli Shaklee. Kenangan terindah, bila beli dan In Sha Allah jika kiter istiqamh dapat hasil yang superb.

KENANGAN EBM DAHULU KALA


Tapi perlu di ingat SILA JANGAN LUPA KONSEP PENYUSUAN SUDAH , " SUPPLY ON DEMAND" makanan tambahan ini hanya pelengkap sahaja.

Perlu konsultasi Set Bersalin yg terbaik untuk anda?



*statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, DLL
#codshakleeklang

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee

[atau]

pembelian produk Shaklee

[atau]

menjana pendapatan dengan Shaklee dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
GMAIL : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-378-9778

#sharing
#shakleeklang
#codshakleeklang
#eijamsfamilyteam
#eijamsfamilyblog
#shakleebest
#shakleemalaysia
#ayushaklee
#ayusupermom
#wahm
#shakleebyeijamsfamily
#shakleeeffect
#testimoni
#testimonishaklee
#sharingshaklee












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...