April 23, 2014

TESTIMONI:- MASALAH SEMBELIT

Assalammualaikum dan Selamat Pagi..

Testimoni:-
 
nak sharing best tau ostermatrix Shaklee nie, memang dulu saya adalah masalah sembelit plus memang jarang sangat lawas... Sejak amik ostermatrix sebelum tido.. esok pagi yerk mesti membuang.. best sangat..
Rugi siapa tak dapatkannya!
Rugi siapa yang tak mencubanya !
Rugi siapa yang tak amalkannnya !
Rugi siapa yang tak join ahli !
Rugi siapa yang tak amik peluang ini!

Kalau dah banyak rugi siapa yang untung?

Mereka yang untung ialah mereka yang dah mengenali produk ini ! Mereka yang dah amalkan. 

Mereka yang ahli dan mereka yang dah rebut peluang keemasan ini.

OSTERMATRIX NI UNTUK SIAPA?
*Jika anda yang mudah STRESS,mudah KEJANG,ada masalah WATER RETENTION,SEMBELIT dan pra HAID,Pastikan anda memberi diri anda mengubah nasib dengan OSTERMATRIX.
* Jika anda seorang pengidap BUASIR TEGAR dan sering mengalami kesakitan atau sembelit setiapkali membuang air besar.OSTERMATRIX akan membantu anda dari terus di belanggu kisah ngeri ni ahah.
* Jika anda seorang yang bekerja dan sering keletihan,OSTERMATRIX antara jawapn terbaik membantu anda kekal bertenaga dan bersemangat.
*Jika anda ibu mengandung OSTERMATRIX membantu mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang
*Jika anda seorang ibu yang menyusukan anak,OSTERMATRIX membantu pengeluaran susu anda dengan lebih baik mengikut prinsip utama penyusuan di amalkan.
* Jika anda seroang WANITA dan LELAKI,OSTERMATRIX mengurangkan risiko kereputan tulang ( osteoporosis)

Sangat penting jika anda ada masalah OBESITI( berat badan berlebihan),anda perlukan OSTERMATRIX demi memastikan kepadatan tulang anda mengampu tubuh badan anda
jom dapatkan ostermatrix yang best nie.. bulan ini promo buy 6 free 1... memang ramai suka... grab promo terus..

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, DLL

#codshakleeklang
Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee 

[atau]
pembelian produk Shaklee
[atau]
menjana pendapatan dengan Shaklee dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
GMAIL : nhmi2011@gmail.com ♛ Call/Whatsapp : 019-378-9778♛
#sharing
#shakleeklang
#codshakleeklang
#eijamsfamilyteam
#eijamsfamilyblog
#shakleebest
#shakleemalaysia
#ayushaklee
#ayusupermom
#wahm


Posted via Blogaway

April 02, 2014

APRIL 2014 BULAN OSTERMATRIX



سْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم 
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Sharing Hari Ini...


Bulan April '14 bulan Ostermatrix ... Serius walaupun berbotol kecil sahaja manfaat nya sangat best.. Lagi-lagi kalau kiter amalkan secara istiqamah.

Menang tidak dinafikan memang ramai sangat suka ostermatrix..
Ramai grab untuk hadiahkan pada mak,ayah,atuk,nenek,suami,isteri,ibu hamil dan diri sendiri jugak.

TESTIMONI DIRI SENDIRI..
Masa hamilkan anak pertama kerap sangat berlaku kekejangan kaki, sampaikan malam2 mesti terjerit2 kejutkan hubby sebab tak tahan kejang ini. Salah satu faktor kekurangan kalsium sebab culas sangat minum susu. So berlarutan sampai lah bersalin.. Tapi hamilkan anak seterus nya alhamdulillah dipertemukan dengan Ostermatrix ini, masalah kekejaagan tiada lagi.. syukur sangat...

Siapa yang patut mengambil Ostematrix Shaklee?

*Ibu mengandungIbu yang menyusukan anak

*Wanita yang sudah mencapai usia 30 tahun keatas (jisim tulang berkembang ke tahap maksimum pada umur 28 dan mengurang selepas itu ya)

*Mereka yang kurang mengambil pemakanan yang sihat untuk kesihatan tulang contohnya mereka yang malas mengambil susu

*Warga tuaMereka yang merokok, minum alkohol atau penggemar minuman ringan. Kesemua ini mengganggu penyerapan kalsium yang diambil dari pemakanan harian

*Pesakit sakit belakang, gigi rapuh dan tulang reput

*Wanita yang mengalami PMS (Pre-menstrual Syndrome)


#eijamsfamilyblog
#ayusupermom
#sayajual
#sayajualshaklee
#shakleedistributor
#shakleeostermatrix
#shakleebest
#shakleemalaysia
#ostermatrix 







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...