April 30, 2013

TERIMA KASIH TIDAK TERHINGGA

Assalammualikum, esok dah 1 May 2013 selamat hari buruh bgi yg bekerja,, di kesempatan ini ayu ingin mohon maaf jika ada membuat kesalahan dan tak perasan salah ayu tue. Doakan semua urusan proses bersalin ayu dipermudahkan. Due date ayu 14/5/2013.

Kalian jangan risau, urusan shaklee still berjalan seperti biasa,, kalian boleh pm or contact ayu utk order dan pengeposan seperti biasa. Buat yg nak COD boleh tapi sila tetapkan waktu dahulu sebab assistant ayu akan COD Shaklee kepada anda.

Jutaan Terima kasih tidak terhingga atas support yg kalian berikan kepada ayu, tanpa kalian tiada lah ayu sekarang.

Salam Sayang.

April 21, 2013

4 MASALAH HILANG DENGAN SHAKLEE...KULIT CANTIK,SAKIT BELAKANG DAN SEMBELIT HILANG PLUS KEPUTIHAN BERKURANGAN


ANDA NAK SEPERTI BERIKUT:-

1. Kulit Cantik
2. Sakit Belakang hilang
3. Keputihan
4. Sembelit Hilang

Jom Cuba Shaklee
 
RECLIK FOR LARGE REVIEW
 

OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 

JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA



 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778



April 10, 2013

TESTIMONI 19KG HILANG DENGAN SHAKLEE

Pertama sekali syukur alhamdulillah, makin ramai yang percaya akan keberkesanan Shaklee, Tapi segsla usaha perlu istiqamah dan selari dengan usaha.

Betul kata pepatah dulu2 "BILA MANA ADA KEMAHUAN PASTI AKAN BUAH KAN HASIL" yang penting usaha.

Kali ini, ayu nak sharekan.  tesimoni penguna Shaklee ESP dan Lecithin, beliau berjaya turun sebanyak 19kg, bestkan.

Memandangkan atas permintaan beliau. gambar beliau terpaksa disimpan khas utk simpana ayu sahaja, jadi hanya pengakuan beliau sahaja yg boleh di publish, ayu hormat permintaan beliau.
Jom Baca :-


reclick for large review

reclick for large review




OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778
 
 
 

April 05, 2013

PROMO APRIL 2013: NUTRIFERON TINGKATKAN SISTEM IMUN


Supplement yg jarang dimakan..
tetapi sentiasa dan mesti ada di rumah
sebabnya....hanya makan bile sakit berpanjangan (lbh dr 3 hr)
untuk meningkatkan sistem imun badan kita.



KENAPA Nutriferon?
Nutriferon adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster.

Siapa yang perlukannya?
1.individu yang rendah sistem imun.
2.individu yang mendapati pengambilan vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi.
3.individu yang apabila sakit (demam), demamnya melarat melebihi seminggu.
4.ibu menyusu, namun mendapati anaknya masih kerap demam, dan demam berpanjangan.

Bestkan ibu2 yang breastfeeding ni..... disamping consume vitamin utk kesihatan, manfaat vitamin dapat disalurkan pada baby....








OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...