February 04, 2009

AQUARIA KLCC









sabtu lepas, mama ajak umairah keluar ngan autie maryam gie aquaria.. pepagi lagi mama dah bangun buat persiapan nak keluar.. yerkler nie 1st mama nak bawa umairah gie kl tanpa baba.. lepas breakfast kat mamak.. baba terus antarkan mama ngan umairah naik komuter ke shah alam coz auntie maryam dah tggu kat sane(x sangka baba nak teman mama ngan umairah naik komuter) nie 1st kitaorg naik komuter sejak ade umairah klu x keta jerkler jawap yerk.. lepas dah sampai komuter shah alam, mama ngan auntie maryam teruskan perjalanan ke Lrt asia Jaya parking keta kat situe then terus ke klcc... umairah kan teruja naik ktm ngan lrt makne xyerk 1st ler katakn.. smpai terus sane kitaorg terus masuk aquaria then tgk2 ikan dan bla..bla..bla... lepas abis melawat ikan2 itu semua ape lagi masuk klcc cari mkn coz dah lapar, dah teruskan xtvt berjalan sambil dok tgk barang2 yg berkenan so far kat sane xde satu bende pun yg mama belikan utk diri sendiri.. umairah jerk ler dapat main die kat toys r us.. ngan botol susu kat Isetan.. hmm okler enjoy pic yaa..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...