December 16, 2008

REZKI..REZKI...ALHAMDULILLAH







semalam 15/12/2008, baba umairah dah dapat gaji ngan bonus..alhamdulilah rezki akhir tahun 2008... mama jerk lagi lom dapat gaji ngan B hopefully adeler... amin.. then balik keja baba ajak gie jaya jusco bukit raja, malas mama nak pegi jj bukit tinggi besar sgt malas nak berjalan ngan umairah yg active nie, walaupun jj bukit tinggi tue dekat ngan umah mama lagi rela pegi jerk jj bukit raja nie xramai org satu hal then umairah akan mama bebaskan die utk die menikmati waktu itu sepenuh yerk hehheheh, tapikan yg xbest yerk pulark mama cam xcaye jerk semlm xde beli ape pun kat jj bagi mama semua xcantik si baba umairah ape lagi senyum memanjang jerk ler coz xde ape yg nak di invest kan kat jj semlm, then balik jj just mkn kat seafood jerk.. anyway thanks yerk baba coz bawa mama ngan umairah keluar... mama cuma invest belanja baba ais krim ngan renewal my JCARD MEMBER JERK... hahhahahha...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...