June 20, 2014

CREAM TERBAIK SHAKLEE

assalammualaikum dan salam sejahtera...
berhantu.. berhantu..berhantu.. cream terlaris #herbalblendcream dari #shaklee

mohon anda bayangkan situasi berikut.....jeng..jeng..jeng..

SMS UPDATE DARI SHAKLEE

20/06/2014 @ 11.04am
**********************
"RM0.00 SHAKLEE: We are pleased to inform Herbal Blend Multi-purpose Cream(39078) & Shaklee Shaker(O0062) will be available today at branch & online. Thank you"

20/06/2014 @ 19.21pm
********************** 
RM0.00 SHAKLEE: Due to overwhelming response, we regret to inform you Herbal Blend Cream(39078) is not available online.Any inconveniences caused is regretted.

20/06/2014 @ 19.31pm
**********************
RM0.00 SHAKLEE: We regret to inform Herbal Blend Cream is out of stock at Empire,KL & Penang branches.Any inconveniences caused is regretted

tak sampai 24 hours sekelip mata jerk out of stock...
ramai orang kata nie #creamajaib dari #shaklee

KENAPA..KENAPA & KENAPA ????
#herbalblendcream
Sebab Herbal Blend diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi (horse chestnut, bunga yarrow, daun sage, dan juga rosemary). So of course it is naturally safe untuk semua peringkat umur sebab takde bahan kimia yang berbahaya.
tambahan paraben free gitue...

Antara kegunaan Herbal Blend by Shaklee:

1. Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga
Ini lah antara tujuan asal saya nak beli Herbal Blend pada mulanya sebab bila tidur selalu kena gigit nyamuk. Nyamuk kat rumah tuh memang tak makan saman dah, dia tak heran setakat Ridsect dan yang seumpama dengan nya.. Kesan gigitan nyamuk slalunya susah nak hilang.. Alhamdulillah lepas sapu Herbal Blend nih mmg cpt je hilang bekas-bekas merah gigitan nyamuk.. 

2. Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Tumit kering dan pecah sememangnya menjadi masalah saya sejak dahulu lagi. Pernah cuba macam-macam jenis krim mahal beli kat pharmacy. Tapi, tak berapa nampak hasilnya. Tapi, sekali pakai Herbal Blend, memang puas hati. Lembut je tumit kaki I gituu..

3. Ubat luka / lecur
Boleh guna ganti minyak gamat. Seeloknya ada satu herbal blend dalam rumah, bila ada luka je, cepat baik. Terhiris pisau? Kena cakar kucing? Terkena minyak panas? Semua pun boleh sapu Herbal Blend.. InsyaAllah luka cepat sembuh nanti :)

4. Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
Memang dah terbukti, bila ada luka pada puting akibat gigitan anak, pedih yang teramat.. Jadi, lepas ni, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, kena ada herbal blend di sisi. Herbal blend ni sangat natural, jadi jangan risau.. Tiada bahan sintetik dan dijamin selamat..

5. Menghilangkan parut
Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah akan pudar dan hilang..

6. Ruam pada baby
Baby sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Baby kan masih kecil, kulit dia baru jer nak sesuai dengan persekitaran. So just sapukan jer Herbal Blend. Herbal Blend nih akan melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam. Jangan sapukan krim steroid tau! Kesian kat baby nanti..

 7. Sebagai daily lotion
Supaya tangan sentiasa lembut.. Herbal blend tidak berminyak so sememangnya selesa digunakan :)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, DLL

#codshakleeklang
Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee 

[atau]
pembelian produk Shaklee
[atau]
menjana pendapatan dengan Shaklee dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
GMAIL : nhmi2011@gmail.com

♛ Call/Whatsapp : 019-378-9778♛
#sharing
#shakleeklang
#codshakleeklang
#eijamsfamilyteam
#eijamsfamilyblog
#shakleebest
#shakleemalaysia
#ayushaklee
#ayusupermom
#wahm

Posted via Blogaway

June 04, 2014

SET KESIHATAN LELAKI

assalammualaikum dan selamat pagi...

sharing hari ini, sempena bulan June'14...ialah bulan #vitaminE ... satu botol tahan 4 bulan...
anda macam2 set:-
set keintiman, set lelaki, set kesuburan, set kulit dan lain2

promo buy 6 free 1

ayu akan update setiap set yang ada vitamin e from time to time.
kami ingin kongsikan set yang laris dikalangan kaum adam...

#setkesihatanlelaki
set ini sesuai untuk para lelaki diluar sana yang sentiasa menjaga kesihatan mereka..
dan juga, ramai para girlfriend, tunang,isteri belikan untuk kaum lelaki tersayang mereka...
jom tengok fungsi setiap vitamim ini.

#omega
kaya dengan DHA dan EPA yang dipercayai mampu mengurangkan:-
-keradangan
-mengalakkan fungsi otak,sistem saraf dan mata
-mengurangkan paras kolestrol dan tekanan darah

#vitaminE
-mengandugi vitamin E asli dari minyak sayuran.
-Antioksidan dan menghalang kerosakan sel oleh radikal bebas.
-mengurangkan risiko sakit jantung.

#zinccomplex
-membantu dalam metabolisme karbohidrat,lemak dan protein.
-mengawal masalah keguguran rambut.
-menjaga kesihatan prostat untuk orag lelaki

ok anda semua sudah tahukan kebaikan #setkesihatanlelaki ini.. apakah kata jom hadiahkan untuk mereka yang tersayang.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, DLL

#codshakleeklang
Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee 

[atau]
pembelian produk Shaklee
[atau]
menjana pendapatan dengan Shaklee dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
GMAIL : nhmi2011@gmail.com ♛ Call/Whatsapp : 019-378-9778♛
#sharing
#shakleeklang
#codshakleeklang
#eijamsfamilyteam
#eijamsfamilyblog
#shakleebest
#shakleemalaysia
#ayushaklee
#ayusupermom
#wahm




Posted via Blogaway
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...