February 17, 2014

SAYANGI USUS KITA..

Jom kita cuci usus kita, cepat..cepat..cepat.. Herbalax ini hanya amik di hujung minggu sahaja..
"RM0.00 Shaklee: We are pleased to inform that 11007 Herb Lax is now available at all branches. Thank you."
#shakeeklang
#sharingiscaring
#eijamsfamilyblog
#shakleeklang
#shakleedistributor
#shakleemalaysia
#shakleebest
#shakleebyeijamsfamilyblog
#ayushaklee #ayusupermom

Posted via Blogaway

PENGEDAR SAH ANDA PERLU BERILMU

Assalammualaikum & Salam Pagi Isnin

Semoga kita diberi tenaga yang hebat pada hari ini, untuk memulakan tugasan yg dipikul dengan sempurna.

Sharing hari ini, 

Syukur Alhamdulillah salah seorang Hamba Allah yang telah menjadi pengguna Shaklee berpuas hati dengan khidmat saya.

Saya banyak kekurangan dan perlu banyak lagi belajar untuk perbaiki diri dan untuk beri kan yang terbaik..

Saya sendiri kalau nak beli apa jenis barang pun mesti bertanya itu dan ini. Sebab nya ke nak kepastian dan yang paling penting khidmat mereka.. 

Lagi-lagi kalau nak beli insurance, gadget , barang electric dan sebagainya..
Begitu jugak saya, saya akan memberi sebaik mungkin consultion service. 

Sebab apa yang kita beri, kita akan dapat balik cuma cepat atau lambat. Dan tak salah jika hendak buat baik dengan semua orang.

Jadi, kalian yang ingin dapatkan Shaklee, sila dapatkan dari pengedar yang sah dan boleh beri anda khidmat konsulti yang boleh membantu anda dalam membuat pilihan.

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

#eijamsfamilyblog
#shakeeklang
#shakleeklang
#sharingiscaring
#shakleemalaysia
#shakleedistributor
#shakleebest
#shakleebyeijamsfamilyblog
#ayushaklee
#ayusupermom




February 12, 2014

ANDA IBU HAMIL??? MASALAH HB RENDAH???

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.. Hari ini ayu nak share sikit apa yg best nya VITALEA Shaklee terutama buat IBU HAMIL..

JOM BACA....

ANDA HAMIL??
MASALAH HB RENDAH??
CUBALAH VITALEA SHAKLEE.. 


HOT TESTIMONI:-
Saya sendiri alami... masa pengalaman anak pertama,kedua dan ketiga..
dulu masa anak pertama HB hanya 9 ke bawah sahaja ... Sejak consume VITALEA secara konsisten dan Istiqamah Alhamdulillah HB paling tinggi range 14 ke 13 dan paling rendah 10.5..

VITALEA..CUBALAH SEKARANG!!

Jangan Ambil mudah HB rendah. DAN Tips tingkatkan HB semasa hamil

Apa itu Anemia?
Kurang darah ialah keadaan di mana kepekatan darah merah adalah kurang daripada biasa. Dalam istilah perubatan, seorang yang mengidap kurang darah mempunyai kepekatan darah merah kurang dari 9 gm peratus hemoglobin. Hemoglobin merupakan pengakut oksigen dan zat makanan ke seluruh badan. Oleh itu, apabila anda mengalami anemia, tisu seluruh badan menjadi hipoksia (kurang kandungan oksigen) dan kurang tenaga.

ANEMIA BOLEH MEMBAWA MAUT!

Ibu hamil dan menyusukan anak memerlukan zat besi yang cukup untuk proses kehamilan dan penyusuan yang baik, lebih-lebih lagi bagi ibu hamil yang mengalami pendarahan, dan ibu menyusu yang sudah kedatangan haid.

Tanda2 kekurangan zat besi:
😭Badan letih dan lesu
😭Kulit kelihatan pucat
😭Sering hilang fokus
😭Semput
😭Sakit kepala da pening
😭Jantung berdebar dengan cepat
😭Sering lupa
😭Tersangat kurus
😭Loya

Anemia sangat bahaya kerana boleh menyebabkan kesan kepada ibu dan bayi dalam kandungan.

Kepada ibu :
😭Keguguran
😭Bersalin Awal
😭Kematian janin dalam kandungan
😭Tumpah darah semasa & selepas bersalin

Kepada Janin :
😭Kurang berat ketika lahir (kurang 2.5kg)
😭Lahir tidak cukup bula
😭Lemas semasa lahir
😭Pertumbuhan bayi terbantut

Tahap anemia
💜< 6.9 Sangat Teruk
💜6.9-8.0 Teruk
💜8.0-9.5 Sederhana
💜9.5-10.5 Ringan
💜10.5 - keatas bagus

# Khasiat Utama Vita-Lea Shaklee
- Sebagai penambahan tenaga segera, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian

- Pelengkap Nutrisi, kerana kita sering kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan 

ANEMIA
- Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar

- Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan

- Elemen penting pada sel tubuh, kerana ia menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon serta menjaga kesihatan tiroid.

- Melindungi organ seperti buah pinggang, jantung dan hati
Jika Anda ada kekangan dr segi kewangan..kita boleh buat ikut bajet ANDA,boleh PM,saya akn cuba selesaikan masalah anda







February 05, 2014

FEBRUARY 2014 PROMO - VITALEA

Assalammualaikum... dan Salam Sejahtera..
Pejam celik..pejam celik.. sudah berakhir bulan January 2014.. Harap apa yang di hajati tercapai azam yg diimpinkan terlaksana...

Ok February menjelma, macam biasa kami nak announce kan promo untuk February ialah Multivitamin daripada Shaklee..

Sharing Sempena Promo Vitalea Feb 2014

Kebaikan Vitalea Shaklee ???
💜Memberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, membantu memori dan foku
💜Pelengkap nutrisi akibat pengamalan diet yang tak seimbang
💜Keupayaan sistem proaktif bagi remaa yang sedang membesar
💜Membantu dalam stimulasimetabolisma dan melambatkan proses penuaan
💜Menyediakan asas nutrisi untuk sel-sel serta menjaga kesihatan tiroid
💜Melindungi fungsi jantung, buah pinggang dan hatiTiada pewarna, pemanis atau pengawet tambahan

Selalu orang cakap Shaklee ni mahal.
 
Ok, cuba kita tengok harga Vitalea Shaklee.
Sebotol Vita-lea (120 biji)
Harga Runcit RM88.75 

Kalau kita bahagi, satu biji cuma berharga 74 sen sahaja !!
Satu botol boleh bertahan sehingga 4 bulan, jadi, satu bulan anda hanya belanjakan RM 22 sahaja.

Kalau anda nak harga special atau lebih murah, hubungi saya ok.

Mahal ke??. Rasanya baju anda lagi mahal kut. Takkan la tak boleh spend sikit untuk kesihatan anda sendiri kan.

Renung-renungkan yer:😄😄😄

#shakleemalaysia
#shakeeklang
#sharingiscaring
#shakleeklang
#eijamsfamilyblog
#shakleedistributor
#shakleebest
#shaklee
#shakleebyeijamsfamilyblog
#vitaleashaklee
#vitalea
#sayajual
#sayajualshaklee 




 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...