January 24, 2014

SET BUDGET PALING LARIS - TAWARAN MENARIK

SET BUDGET ESP & ALFAFA ..

TAWARAN MENARIK SEMPENA MINGGU AKHIR JANUARY 2014..

HANYA 30 SET SAHAJA...

Kenapa saya dan ibu menyusu di luar sana memilih Set Penyusuan
Bajet Shaklee?

💜ESP + Alfalfa ➜ Breast cepat bengkak lepas ambik 2 benda ni.. saya terpaksa kurangkan dose sebab xtahan dgn bengkak susu kalau anak terlewat menyusu atau saya lambat pam

💜ESP + Alfalfa ➜ Membuatkan susu jadi lebih pekat, hasilnya anak cepat kenyang & kurang meragam. Tidur si manja pun lebih lena

💜ESP + Alfalfa ➜ Meningkatkan penghasilan susu ibu dengan cepat, sekarang dah boleh kumpul stok susu dah

💜ESP + Alfalfa ➜ Kurangkan berat badan.. memang best!! sebab esp beri rasa kenyang lebih lama & alfalfa membantu menyah toksin dalam badan

💜ESP + Alfalfa ➜ Mencantikkan kulit. Kulit jadi halus dan gebu. Dan ramai yg perasan, kulit anak juga turut putih bersih dan cantik

💜ESP + Alfalfa ➜ Membuatkan saya lebih cergas bertenaga, kurang letih dan tak rasa mengantuk disiang hari. Saya juga bebas dari keputihan yang merimaskan
Anda nak merasai sendiri kehebatan Set Bajet ni seperti saya dan ibu2 yang lain?.. HARGA?? Dah nama pun set Budget kan mestilah Budget punya...




 

January 07, 2014

ALFAFA PEMBUKA PROMOSI JANUARY 2014

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Siapa sini yang suka dengan ALFAFA Signature Formula from Shaklee, ok bagi penggemar Shaklee anda pasti akan tahu kehebatan dan perbezaan Shaklee.. Harga Alfafa sangat mampu milik tambahn satu botol Alfafa ini boleh tahan berbulan-bulan.



Ok bila tiba promosi Alfafa, makna yerk banyak set - set Shaklee yang libatkan Alfafa ini akan mendapat harga dan tawaran yang menarik..

Jom kita tengok antara set-set berikut:-
1. Set Penyusuan Budget & Exclusive
2. Set Suami Isteri
3. Set 3 Serangkai

dan banyak lagi..anda semua boleh klik d link tersebut..





Ok bagi yang ingin dapatkan tawaran dan harga yg super hebat anda boleh hubungi ayu.






January 06, 2014

HAPPY NEW YEAR 2014

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Khas buat para bloggers, silent reader, dan yang masih setia,sudi dan sebagainya..

Entry ini, just nak ucapkan HAPPY NEW YEAR 2014..
Ampun dipinta jika selama ini yang sudi baca group ini, apa ug ayu tulis ini ada terkasar bahasa..

Kekadang kita manusia biasa ini, xperasaan ada buat silapkan..

Oklah, ayu doakan semoga tahun 2014 ini memberi penuh kebahagian dan cas2 yg positive untuk kita semua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...