September 29, 2013

SETELAH HAMPIR SETAHUN SEPI..KINI VITAMIN C SHAKLEE 500mg KEMBALI.

Alhamdulillah... akhirnya Shaklee umun kan ang Vitamin C 500MG kembali.. tapi bukan sekarang tau.. tunggu sehingga hujung October 2013...

Ok..ok..ok.. sabar.. pasti ramai yang tak sabar kan nak grab vitamin c.. Kalau kalian berminat boleh hubungi ayu untuk dapatkan maklumat lanjut...

Kalau anda berminat boleh buat tempahan sekarang. Sebab ayu yakin sangat ia akan habis dengan kadar yang SANGATTT Pantas sekali..

So untuk elakkan anda kecewa sekali lagi, sila ambil tindakan segera. 


Order SEKARANG dengan Ayu!!! TAKUT habis lagi..!!
 
PRE-ORDER SHAKLEE VITAMIN C 500mg NOW

klu kalian nak dapat free membership pon boleh... tapi boleh hubugi ayu tau...

Hubungi Segera:- 
Nur Hidayu Mat Ishak
♥ Shaklee ID 846826
♥ 019-3789778 (sms,wechat,line,whatsapp)
♥ efb_office@yahoo.com
♥ Malaysia & Others [ Poslaju,Citylink & GDEX]
♥ COD [ Kuala Lumpur "Segi Tiga Emas Area" ]
♥ COD [ Pekan Klang, Hospital, Andalas,Bukit Tinggi,Rantau Panjang, GM Klang ]






OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui:-


September 10, 2013

DULU 2oz SEKARANG 5oz HASIL PERAHAN TITISAN EMAS ♥♥

Pagi ini 10 September 2013, Hujan lebat... sambil menyusukan si zulaikha macam biasa ayu sibuk melayan dan reply sms,email,whatsapp customer...
Tup..tupp...tupp, dapat whatsapp feedback dari seorang ibu ini, baru jumaat minggu lepas ayu COD kat Aeon Big Jalan Kapar..
Beliau teruja sebab hasil perahan meningkat dari 2oz ke 5oz plus masalah keputihan beliau pun tiada... Beliau cakap tak rugi beli...
Memang tak salah kalau kiter hendak berusaha, plus kiter kena istiqamah bila kiter memcuba sesuatu.. Beliau hanya consume SET BUDGET PENYUSUAN..
Jadi jika kalian diluar sana yang hadapi masalah yang sama, Apakata jom cuba set budget ini...


OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui:-



 

September 09, 2013

SEPTEMBER 2013 PROMO:- COENZYME Q10 SHAKLEE

CoQ10 ini sangat sangat diperlukan untuk membolehkan sel-sel tubuh kita menghasilkan tenaga sendiri, agar sel-sel tubuh kita kekal berfungsi (kalau tak berfungsi, matilah kita) Oleh itu ia memainkan peranan yang sangat penting dalam proses penghasilan tenaga, di mana CoQ10 berperanan sebagai pencetus tenaga.

Proses penghasilan tenaga ini berlaku beribu-ribu kali setiap saat. Cuba bayangkan kalau CoQ10 tidak mencukupi dalam tubuh kita?Mampukah sel-sel tubuh kita berkerja dengan efisyen? Sudah tentu tidak!

CoQ10 ini ditemui kebih banyak di dalam organ-organ yang kuat berkerja, seperti jantung, hati, buag pinggang dan pankreas.

Paras CoQ10 di dalam tubuh kita akan berkurang dengan usia dan aktiviti senaman yang kita lakukan. Semakin kita berusia, dan semakin kita aktif, semakin kurang paras CoQ10 dalam badan kita.




KELEBIHAN COENZYME Q10


  • mengukuhkan otot-otot jantung.
  • menyokong keupayaan mengepam darah.
  • melancarkan peredaran darah ke seluruh badan.
  • menyumbang dalam pengekalan paras tekanan darah yang sihat atau normal.
  • satu antioksidan yang kuat, maka ia memainkan peranan dalam mengekalkan awet muda
  • membantu mengurangkan risiko penyakit jantung

Jom jaga Jantung kita...







OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui:-



September 08, 2013

BIRTHDAY CAKE UNTUK IMAN

Sempena birthday iman, kami sekeluarga xde plan pun nak buat birthday party.. Kami just sambut dengab family members jerk...kebetulan baba cuti so baba beli cake bawa pegi rumah abang...

Tue pun potong cake kat rumah pak long mereka, sebab nak bagi ramai sikit.. Adalah mak mertua ayu, biras,adik ipar dengan anak2 saudara...

Ok jom tengok gambar2 masa sesi potong cake.. 

Cake Secret Recipi jerk.. last miniute pun kan
Iman dengan sepupu die Akid
Kak Long Umairah dan cousin...
Sesi Potong Cake
Sempat Posing kat Toilet ... sesi cari cake :)
Cute Iman
Aina Umairah, Iman Suamiyyah , Dhia Zulaikha...
 

OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui:-



September 05, 2013

HAPPY BIRTHDAY IMAN SUMAIYYAH 3 TAHUN

Cepat yerk masa berlalu, hari ini birthday girl... Si Iman Sumaiyyah...
Iman now dah boleh harap klu minta tolong...plus masih jugak menyusu bila gian die datang, dalam sehari mesti minta subsidi titisan emas dari mama...
Ok, semoga iman jadi anak yang solehah,cerdik pandai dan semua yerk berlandasan suruhan ALLAH S.W.T..
Enjoy tengok gambar iman yang terbaru...

OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui:-


 

SET BUDGET DIMINATI IBU MENYUSU

Assalammualaikum, hari nak share set yang sentiasa mendapat permintaan tinggi..

Jika anda ibu menyusu, apa kata cuba set budget nie:-
In Sha Allah, dengan konsep penyusuan yang betul pasti akan dapat hasil yang lumayan. Tapi harus ingat konsep yerk  Supply vs Demand ♥♥♥

Ayu letakkan gambar dhia zulaikha yang baru jerk lepas breastfeed (⊙o⊙)


OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui:-


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...