March 23, 2013

UPDATE STOCK AS AT 23/3/2013


Seperti sedia maklum, Shaklee sekarang mendapat permintaan yang sangat tinggi, Jadi ayu nak update stock2 yg sudah ada balik untuk jualan seperti biasa:-





RESTOCK :-

1. Omega
2. Mealshake
3. Lecithin


dan yang lain2


NO STOCK:-
1. Herba Cream
2. Garlic
3. Vit C 500MG
4. Vit C Chew 100MG
5. Vitalea Chewable Kids




OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 
 
JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778



OMEGA BEST BANTU HILANG BUASIR


Syukur alhamdulillah, pada mula yerk beliau hanya amik omega untuk kesihatan jantung dan untuk kesihatan otak supaya perlukan DHA & EPA yg terdapat dalam omega shaklee ini.



Tap alhamdulillah, banayak kebaikan lepas beliau consume omega sejak bulan february 2013 hari tue, Jom baca testimoni beliau:-



bestkan kita dapat macam2 maafant dengan omega nie, anda nak tahu kenapa omega shaklee ini best? jom tengok gambar nie pulark:-

Namun Jika Anda diluar sana ada mengalami sakit buasir ini ayu ada sediakan package lengkap untuk mereka yg ada masalah buasir:-



1. OSTEMATRIX : membantu untuk mengurangkan sembelit dan melancarkan pembuangan air besar serta memberi keselesaan kepada anda apabila mengalami luka di bahagian dubur.

2. OMEGA GUARD : Baik untuk sendi/otot…Pesakit buasir akan mengalami kesakitan akibat daripada tekanan otot dubur ke atas bengkak tersebut sehingga menyebabkan proses pembuangan air besar menjadi amat perit. Jadi, OMEGA membantu untuk mengecutkan otot yang bengkak tersebut.

3.  ZINC COMPLEX : Disarankan kepada pesakit buasir yang tahapnya lebih tinggi seperti keluar najis bersama darah dan membuang air besar dengan rasa yang sangat perit.ZINC COMPLEX membantu menyembuhkan luka di bahagian dalam dubur dengan lebih cepat.


OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , 

JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA


 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778

March 14, 2013

KULIT SEKATA, TAK GATAL, TAK KERING, MALAH LEBIH BERTENAGA DENGAN SET MENYUSU 3M

Syukur Alhamdulillah, makin ramai yang mengakaui keberkesanan Shaklee. Ini testimoni dari group tertutup kami.
Jom Baca:-

OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778
 

March 12, 2013

BERAT BADAN MACAM SEBELUM KAHWIN DENGAN SET 3M YANG BEST.

Memang tidak dinafikan, memang ramia ibu-ibu suka sangat dengan set menyusu premiun 3M nie, Jom kiter baca testimoni berikut:-


RECLICK FOR LARGE AND CLEAR REVIEW


Testimoni set menyusu 3M yang lain tekan link di bawah:-





APAKAH SET 3M YANG BEST INI:-
  • This set is the HOT SELLING item and HIGHLY RECOMMENDED untuk mommies yang mengalami masalah penyusuan.
  • Complete set yang di add on with Energising Soy Protein (ESP)
  • Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si mommies still ada masalah 
  • penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari, maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau ketiadaan zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh dapat berfungsi dengan baik sekali
  • Set yang paling sesuai untuk mommies yang mempunyai stok yang sedikit, atau yang tidak mempunyai stok susu yang banyak
  • The RIGHT choice bagi mommies yang baru mula nak menyimpan stok
  • Also for mommies yang ingin relaktasi / induce relactation - contohnya ibu telah berhentikan menyusui anak, jika mengamalkan set ini, bersedia untuk pam dengan kerap bagi stimulasi susu, bersama2 tips yang saya bagi, insyaAllah penyusuan boleh dimulakan semula dengan syarat kuat berusaha.
Perjalanan penyusuan dua tahun ini menuntut ibu menyusu secara kerap atau pam secara konsisten dan melengkapkan tubuhnya dengan zat dan nutrisi yang boleh diperolehi melalui pemakanan yang sihat. Namun berapa ramai ibu-ibu hari ni yang betul-betul menjaga pemakanan yang berkhasiat? Apa yang ibu makan, itulah yang disalurkan kepada anak melalui susu ibu. Supplement sangat membantu mengisi ruang kosong dalam tubuh ibu terutama bagi yang mempunyai kekangan untuk amalkan pemakanan mengikut piramid makanan yang disarankan.
OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778
” Syarikat susu formula saling berlumba untuk menghasilkan susu yang kaya dengan pelbagai formula namun sedarkah kita ianya tidak mampu untuk menandingi susuibu, anugerah terbaik buat si manja? Tidakkah kita juga mahu berikan yang terbaik buat si manja kita?”

March 08, 2013

TIDAK LESU DAN SAKIT PINGGANG HILANG DENGAN OSTERMATRIX

Testimoni ostermatrix, mwmang ramai bulan nie grab promo ostermatrix beli 6 percuma 1. Tapi bagi yang beli sikit pun boleh still dapat harga promo jugak. Contact ayu utk dapat lebih details. Ramai grab hadiah kan kat ibu, ayah dan adik beradik.
Ostermatrix nie memang disukai ramai, jadi jom kiter tengok testimoni di bawah:-




OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778
 

March 07, 2013

SHAKLEE TETAP PILIHAN NO SATU





OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778

TESTIMONI BERAT IBU RINGAN DAN SELERA MAKAN ANAK BERTAMBAH


Sharing testimoni dari group tertutup kami, beliau consume shaklee lecithin, alfafa dan mealshake untuk anak beliau..

Jom Baca testimoni beliau:-

reclick for large and clear review

OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778

PUAN ELHAM DARI CUSTOMER SHAKLEE TERUS JADI PENGEDAR SHAKLEE YANG SAH

Puan Elham, beliau adalah serang auditor di salah sebuah syarikat audit yang terbesar. Anda yang bekerja sebagai auditor mesti tahu bagaimana keadaan dan kehiduan seharian sebagai auditor. Tugas auditor bukan lah mudah dan perlukan ketelitian.

Bermula perkenalan ayu dan beliau, semasa beliau memula terjah blog ayu dan order set menyusu yang ayu sediakan. Beliau berjaya mendapat keputusan yang hebat hasil titik peluk beliau usaha utnuk berikan yang terbaik untuk anak beliau. Dengan tips yang ayu bagi beliau cuba amalan kan secara konsisten dan alhamdulillah beliau berjaya. Beliau adalah exclusive pumping mom yang berkerjaya.

Siapa kata klu kiter berkeja tidak boleh susukan anak kiter, beliau sudah bukitikan. Kini beliau telah jatuh hati sharing kebaikan susu ibu dengan kekawan beliau serta orang yang beliau tidak kenali.. Beliau kini menjadi PENGEDAR SAH SHAKLEE   DI KAWASAN BUKIT DAMANSARA TEMPAT BELIAU BERKERJA DAN SHAH ALAM TEMPAT BELIAU TINGGAL.

Jom kiter tengok gambar2 beliau:-

stok2 EBM yg berjaya dikumpul oleh Puan ELham


stok2 EBM yg berjaya dikumpul oleh Puan ELham

seronok betul beliau dapat kumpul EBM 1000++ lepas consume shaklee sebulan

masa memula nak buat side income dengan shaklee



Ok anda jugak boleh terjah blog beliau di link di bawah:-

http://elzique-family.blogspot.com/p/exclusive-tips-for-making-m.html



Hubungi Beliau Puan ELham 012-614 3606

OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 
 
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778

TESTIMONI BANTU EHER HITAM2 HILANG DENGAN ESP

Memang tidak dinafikan, bila seorang ibu yang mengandung mereka akan alami perubahan hormon. Dan dalm pada masa yang sama, banyak erubahan2 yang berlaku pada tubuh badan si ibu.

Ayu sendiri mengalami masalah yang sama, tapi syukur alhamdulillah dengan bantuan ESP secara konsisten memang memabntu dalam masalah tersebut.

Ok bagi mereka yang ingin tahu kenapa ESP ini menjadi pilihan ramai boleh terjah di link dibawah:-

Testimoni ESP , ESP memang disukai ramai...

http://nhmi.blogspot.com/search/label/ESP

Jom baca testimoni dibawah:-


OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 
 
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778

MARCH 2013 PROMO OSTERMATRIX A.K.A KALSIUM

Wah seronok betul, March bulan ostermatrix. ramai yang sukakan ostermatrix. Nak Dapat harga yg special boleh contact ayu 019-3789778.

Kenapa ramai yang sukakan ostermatrix ini, bagi mereka yang sentiasa mengalami kekejangan kaki, atau mereka yang tidak suka minum susu. Anda digalakan consume ostermatrix ini. Rata-rata customer ayu klu beli ostermatrix ini mesti beli lebih dari 3 botol, sebab harga yang mampu milik.

Ok jom baca ini, Osteomatrix Shaklee sesuai untuk :
1. Ibu yang mengandung, ibu yang menyusukan anaknya dan wanita yang pernah melahirkan anak.
2. Mereka yang mempunyai masalah kekangan pengambilan bahan2 tenusu seperti susu.
3. Mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.
4. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.
5. Sakit kepala yang teruk dan berhari2.
6. Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.
7. Mereka yang mempunyai masalah pecah2 di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki.
8. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.
9. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah


OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...