February 28, 2013

BASUH PINGGAN

Setiap kali lepas dinner. mesti mama lah irang yang paling pening kepala. Nak tahu sebab apa??? Sebab anak si Iman nie mesti amik kerusi then berdiri dekat sinki nak basuh pinggan.
Kalau tak kasi mak cik iman nie basuh pinggan, menangis lah satu rumah macam kena pukul si iman. Nak taknak kena lah kasi dari nak mendengar si iman nie melalak kan.
Tapi bila dah bagi kebenaran kat sorang, yang kak long umairah pun mesti nak jugak. so apa boleh buat relakan lah walaupun terpaksa heheh.
Ok jom tengok gambar2 anak2 dari i ok

February 19, 2013

ESP MEMANG TERRRRRRBAAAAIKKKKKKKK


ESP MEMANG TERRRRRRRRRBAAAAAIKKKKKKKK, memang sentiasa hot setiap bulan.. minggu ini sahaja dah bertin2

Saya sendiri memang jatuh cinta dengan ESP, dulu saya mempunyai masalah kulit mati dan warna yang tidak sekata.. sekarang alhmadulillah sejak consume ESP kulit mati hilang, warna kulit pun sekata.. klu ESP habis memang cepat2 restock..

Ramai mengakui kehebatan ESP ini, jom baca testimoni ESP mereka jom:-

http://nhmi.blogspot.com/search/label/ESP




OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA







JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778


TESTIMONI BAYI 3 BULAN SELSEMA KERING DAN TAK BERSIN2 LAGI

Selamat hari Selasa, ok hari ini ayu nak sharekan testimoni tentang vitamin c chew shaklee baru jerk terima pagi nie masa perjalanan balik ke rumah, walaupun sekrang nie vitamin c 500MG xde stock, stock jka tiba pada April 2013, Jadi ramai antara customer ayu yang cuba dulu dengan vitamin c chew 100mg..

JOM BACA TESTIMONI :-


reclick for large review


Jom tengok fungi vitamin c :-



*Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi.

*Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran
Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.

*Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.

*Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.

*Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi.

*Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.

*Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya.

*Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.

*Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –> berguna dalam rawatan anemia. Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah.

*Merawat jangkitan saluran kencing.
Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.



OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA






JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778






February 17, 2013

SERONOK JUMPA BEKAS RAKAN SEKERJA

Jumaat 15/02/2013. ayu ada jemputan open house CNY. Rakan sekerja waktu zaman dulu2 hhehehe.Maklumlah sekarang kan duduk rumah jadi WAHM.
Bila jumpe kawan2 nie macam2 cerita lah keluar dari A to Z, tapi nasib baik baba sangat penyabar memang baba bagi peluang untuk mama dengan kawan2 mama pot pet pot pot.
Sempat jugak lah snap beberapa gambar mas aopen house tue, jom tengok jom, gambar mak buyung yg dah kembang semangkuk hehehhe, takpe lepas bersalin haruslah consume set alimming shaklee oh lalallala.

IMAN YANG SUKA MAKAN

Iman dah nak jadi kak ngah, ayu sekarang ini dah 27 minggu. macam kejap jerk rasanya masa berlalu.
Ok kali ini, nak cerita tentang si iman yang sangat suka makan, klu tengok fizikal tubuh badan iman memang jenis yang halus dan kecik, tapi bila dukung memang lenguh dan berat badan iman memang naik ikut skala yang ditetapkan.
Iman memang senang nak makan xde langsung pilih2, bayangkan si iman nie boleh makan taugeh mentah macam makan nasi. Lepas tue pagi mesti si iman nie akan minta naik utk breaksfast, tapi tue badan si kenit jerk hehehe. Tapi bertapa sukenya makan si iman nie. hhehehehehe
Jom kita review gambar iman yg suke makan:-

XTVT HUJUNG MINGGU 16/02/2013

Sejak masuk tahun baru 2013 nie, kami sekeluarga selalu lepak main badminton kat tempat adik baba keja. Kebetulan pulak tempat keja mmg ada sport center utk main futsal,badminton, karaoke dll. Boleh dikatakan tetiap minggu lah lepak sinie klu baba ada futsal kami sekeluarga pegi teman baba main futsal kat wangsa maju.
Malas nak type panjang lebar,Jadi apa lagi jom kiter tengok gambar anak2 dara ayu ok hhehehe:-

February 15, 2013

OMEGAGUARD SHAKLEE UTK???

Jika anda alami masalah2 berikut, anda boleh memcuba omegaguard.. jm dapatkan sempena promo ini.




OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA





JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778

February 01, 2013

PROMO FEB 2013: OMEGAGUARD SHAKLEE



TAHUKAH ANDA??
OMEGAGUARD SHAKLEE
Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal
Sebelum tue bukan semua omega melalui proses penyulingan ini, sebab kos nya sangat tinggi. Jadi omegaguard shaklee dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.Omega Guard adalah minyak ikan jenama Shaklee. kebaikkan yang senonim dengannya adalah untuk kesihatan jantung dan kecergasan otak, betul tak?

Mengapa Omega Guard Shaklee?
Omega Guard Shaklee melindungi jantung anda kerana ia membekalkan asid lemak omega 3 berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal.

Omega Guard Shaklee mampu mengurangkan risiko penyakit jantung. Satu penyelidikan yang menyokong fakta tersebut tetapi bukan muktamad menunjukkan pengambilan asid asid lemak omega-3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari. Satu hidangan Omega Guard dapat membekalkan 905 mg asid asid lemak omega-3 EPA dan DHA.

Minyak Ikan Terbaik di Dunia

Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.

EPA menyihatkan jantung dan sendi anda
DHA penting untuk perkembangan dan fungsi-fungsi otak.

Secara umum kebaikkan minyak ikan sangat banyak dan diperlukan untuk kesihatan lelaki dan perempuan.


Kebaikkan Minyak Ikan
-menggalakkan pertumbuhan mental untuk dewasa dan kanak-kanak
-mengurangkan paras kolestrol dan tekanan darah
-mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus
-mengurangkan radang sendi




OH YA ANDA NAK TAHU TAWARAN YANG MENARIK , JOM PM DAN DAPATKAN SPECIAL PRICE DARI SAYA





JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut dan konsultasi sila berhubung dengan saya melalui

*NUR HIDAYU (AYU)
*SHAKLEE DISTRIBUTOR ID:- 846826
*EMAIL: nhmi2011@gmail.com
*Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
*SMS/CALL/WHATAPPS: 019-3789778

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...