December 29, 2012

PENGEDAR SAH SHAKLEE DI KLANG

Jom Sihat Bersama SHAKLEE..Saya adalah pengedar sah Shaklee seluruh Malaysia dan anda boleh  untuk sebarang pertanyaan dan pesanan... Saya Nur Hidayu @ lebih dikenali sebagai Ayu adalah Pengedar Bebas Shaklee berada di Klang . Boleh COD juga di kawasan BUKIT TINGGI, JALAN KAPAR, PORT KLANG, TELUK PULAI, TELOK GADONG, BANDAR KLANG, HOSPITAL BESAR KANG, ANDALAS DAN SEWAKTU DENGAN KAWASAN KLANG... :)

walaupun ayu berada di kawasana klang, tapi rata-rata customer ayu 90% dari negeri2 dan negara2 lain...cuma 10% jerk customer ayu yang berasal dari KLANG...Setiap pesanan diluar kawasan KLANG ayu post satu MALAYSIA DENGAN MENGGUNAKAN COURIER GDEX, CITYLINK SERTA POSLAJU. 






Tetapi, anda yang berkerja di sekitar kawasan segi tiga emas seperti JALAN TAR, JALAN SULTAN ISMAIL, MASJID JAMEK, SOGO, JALAN BUKIT BINTANG ATAU JALAN RAJA CHULAN DI KUALA LUMPUR... JUGAK BOLEH COD SHAKLEE... KLU ANDA BERMINAT INGIN MEMCUBA SHAKLEE...



Buat pengetahuan umum yang masih belum faham dan mengetahui cara perjalanan bisnes Shaklee, saya nak maklumkan Shaklee TAKDE STOKIS!

Sebagai pengedar sah Shaklee kami beroperasi secara home-based sahaja. Insya Allah kami juga sediakan penghantaran (Cash On Delivery secara PERCUMA) di kawasan berdekatan . Hanya nyatakan lokasi anda dan setkan tarikh/masa untuk kami hantarkan. Jika anda perlukan secara pos juga kami sediakan samada menggunakan khidmat Poslaju atau kurier lain dengan kos yang 
berpatutan. 

BERITA BAIK!!
Semua cawangan Shaklee di Malaysia dibuka dari jam 10pg - 7pm. Jadi sekiranya anda berada berdekatan dengan mana2 cawangan Shaklee dan ingin membuat pembelian sendiri,ANDA BOLEH BUAT PEMBELIAN PRODUK SHAKLEE DGN MENGGUNAKAN ID SAYA DI MANA2 BRANCH BERHAMPIRAN ATAU SILA HUBUNGI SAYA DI 019-3789778 (SMS/WHATSAAPS) utk ketahui tips dan cara2 membeli produk Shaklee pada harga istimewa!!!
Senarai Branch Shaklee di seluruh Malaysia:-

♥ Shaklee HQ : JA-3A-02, Empire Tower, Empire Subang, Jalan SS16/1, 47500 Subang Jaya, Selangor.
(No Tel: 03-5622 3188)
♥ KL Branch : 31 Jalan 2A/27A Section 1 Wangsa maju Setapak, KL.
(No Tel : 03-41426442)

♥ Penang Branch : A-2 Jalan Todak Pusat Bandaraya Seberang Jaya, Perai.
(No Tel : 04-3974325)

♥ Ipoh Branch : 32 Medan Istana 1 Bandar Ipoh Raya, Ipoh.
(No Tel : 05-2418260)

♥ Johor Bahru Branch : 14 Jalan Molek 1/10 Taman Molek, JB.
(No Tel : 07-3525188)

♥ Kota Bharu Branch : 319 Section 25 Bandar Kora Bharu Jalan Sultan Yahya Petra, Kota Bharu.
(No Tel : 09-7478688)

♥ Kota Kinabalu Branch : Lot 7, Ground Floor Wisma Damai jalan Damai Luyang Kota Kinabalu.
(No Tel : 088-272087)


TIPS MEMILIH VITAMIN ANDA:
Adalah penting sewaktu membuat keputusan membeli mesti mengambil kira Perkara Pertama iaitu
*Vitamin Anda HALAL*
*Vitamin Anda SELAMAT*
*Vitamin Anda SEMIULAJADI*
*Vitamin Anda BERKESAN*


Bagi mereka yang ingin dapatkan SHAKLEE berdekatan kawasan anda jom lihat mereka yang dibawah Group AYU :-



  1. NORAIDA MANSOR : 012-6435347/ 019 - 2159927 (UPM SERDANG/CHERAS)
  2. NORLI AZREEN : 012-9380414 (SEGAMBUT/ RAWANG)
  3. ADZILA RAHIM :  017 -2812887 (AMPANG)
  4. IENA AZMAN :  012 - 3824426 (GOMBAK/SELAYANG/WANGSA MAJU)
  5. SITI NAZIRAH : 013-7381776 (JOHOR)
  6. WAFA MONT : 013-5242692 (PENANG)
  7. NURUL HUDA : 012-5032525 (KUALA LUMPUR)
  8. NOOR SHALIZA : 017-5518669 (PUCHONG)
  9. AMALINA : 019-4373285 (SENTUL)
  10. MAISARAH : 012-5845730 (UM/PETALING JAYA)
  11. TAHIRAH : 019-6135983 (MELAKA)
  12. HUSNI : 017-6824843 (NEGERI SEMBILAN)
  13. AZIZAH : 017-6841930 (PORT KLANG, TELOK GONG)
  14. MAIZATUL AYU  : 010-6057551 (PORT KLANG, TELOK GONG)
  15. ELHAM : 012-6143606 (SHAH ALAM)
  16. NOOR HANISATUL AWALRIAH : 012-5908905 (IPOH, PERAK) 





JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 





JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA





 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp/SMS : 019-3789778  
   

















December 28, 2012

LAST DAY TO GRAB SHAKLEE COLLAGEN PROMO DEC 2012!

Esok last jom grab SHAKLEE COLLAGEN PROMO DEC 2012!!

Kenapa perlu pilih kolagen Shaklee? Selain fungsi dan kesan yg best..




1.Shaklee dah melaburkan duit yg banyak utk ujian klinikal dan R&D utk produk ni. Ianya terbukti SELAMAT > SENTIASA BERKESAN !!!

2.KULIT CANTIK bukan muka je tau, TAPI seluruh badan. Kalau selalu rasa mahal, masa ni lah nak grab the oppurtunity. Ramai dah rasa kesan. Yang best, sapa beli sekotak, mesti akan repeate order.


So better uols Share dgn Kawan2, Mak adik kakak untuk mendapatkan HARGA FABULOUS !! Tak mahu beli 6, nak Beli 1 atau 2 dulu?

Interested to have it?
Grab Buy 6 FREE 1 box

Save RM298
FREE Shaklee Memebership worth RM65
FREE postage
Cash Rebet @ Bonus worth Rm110 in next month
Business Opportunities (guided online)



JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 





JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA


 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp/SMS : 019-3789778  
   







December 26, 2012

ALHAMDULILLAH SUSU PEKAT

Ayu  TIDAK PERNAH OVER-CLAIMED apa2, ini ialah sharing dari pengguna sendiri... :).

Hari nie ayu nak sharekan, testimoni seorang ibu yang dah lama consume ESP dan dalam pada masa yang sama beliau baru lepas berpantang dan juga consume set berpantang. 


Jom baca testimoni beliau:-

RECLICK FOR CLEAR REVIEW


Bagi ayu, beli kita dah berusaha, pasti akan ada ganjaranyg hebat untuk kiter . Tak kira sama ada hasil yang kiter dapat tue sikit atau banyak yang penting kiter berusaha . Dan kiter puashati sebab kiter berusaha sesuatu yang lebih baik. betul kan???


Okies Jika anda nak tahu lebih lanjut pasal set berpantang boleh click link di bawah nie...



JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 





JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA


 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp/SMS : 019-3789778  
   





December 20, 2012

PROMO HANYA SAMPAI 31 DECEMBER 2013





Sekotak Shaklee Collagen Powder memang tak cukup!! Jom grab sebab tawaran bulan ni sangat fabulous !!!


*Grab Buy 6 FREE 1 box
* Save RM298
* FREE Shaklee Memebership worth RM65
* FREE postage
* Cash Rebet @ Bonus worth Rm110 in next month
* Business Opportunities (guided online)






JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 





JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp/SMS : 019-3789778  
   







DAPATKAN MAJALAH I SIHAT JANUARI 2013


Mulakan Tahun Baru dengan Nutrien yang Betul!

Dapatkan majalah iSIHAT keluaran Januari 2013 yang telah berada di pasaran untuk rencana kesihatan Shaklee ini.




Dapatkan harga lebih menarik hanya dari saya






JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 





JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 
 
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp/SMS : 019-3789778  
   





December 19, 2012

GEMBIRA SAYA DAPAT MEMBANTU BELIAU

Syukur Alhamdulillah, dapat bantu sebar sedikit seorang ibu yang alami masalah susu merundum seketika, yang penting usaha beliau yang tak pernah putus asa. :)

reclick for clear review



Surah amalan sepanjang penyusuan
Untuk menjayakan penyusuan, ibu perlu kuat dari segi mental dan fikizal. Namun penyusuan bukan berkisar kepada hasil tuaian susuibu semata2 tetapi lebih kepada bonding, pembentukan hati dan perasaan si anak berkait rapat dengan emosi ibu semasa menyusukan atau memerah. Maka jom amalkan beberapa surah ini agar hati anak yang terhasil adalah hati yang tawaduk pada Ilahi.

1,Surah Al-Fatihah
- Untuk menerangkan hati dan menguatkan daya ingatan

2,Surah Maryam
 – Untuk memudahkan ibu bersalin dan memperolehi anak yang sabar dan taat.

3,Surah Luqman
 – Untuk memperoleh anak yang cerdik akal dan cerdik jiwa.

4,Surah Yusuf
– Untuk memperoleh anak yang cantik rupa dan cantik akhlak.

5,Surah Hujurat
– Untuk memperbanyakkan susu ibu da dan anak bersifat berhati-hati

6,Surah Yaasin
– untuk ketenangan hati dan anak tidak terpengaruh dengan godaan syaitan yang mengajak kepada maksiat.

7,Surah Taubah
– Untuk membersih jiwa dan terpelihara daripada maksiat.

8,Surah an-Nahl
– Untuk melahirkan anak yang berdisiplin.

(Ruj dari Ustazah Siti Nor Bahayah)


SEdikit TIPS HEBAT utk dikongsi
1) Tambahkan kekerapan dan masa mengepam


(2) Menggunakan kaedah double-pumping


(3) Melalui pemakanan


Semoga nie dapat membantu sebar sedikit ibu2 diluar sana . ameen

Dapatkan harga lebih menarik hanya dari saya





JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 





JEMPUT LIKE FAN PAGE SAYA
 
 
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp/SMS : 019-3789778  
   







KEBAIKAN PENYUSUAN IBU KEPADA IBU DAN BAYI

Ayu amat tertarik dengan artikel Shaklee Today Vol 5 ni. Ada banyak info tentang penyusuan..Jadi ayu nak  kongsikan  disini untuk info rakan-rakan yang sedang menyusukan bayi atau berhajat menyusukan bayi anda. Set lengkap ini mengandungi keseluruhan nutrisi untuk kekal cergas dan sihat. Ia mengandungi tenaga dan makanan berkhasiat yang memenuhi keperluan nutrien dalam penyusuan bayi. Diet yang seimbang amat penting bagi para ibu yang menyusukan bayinya bagi mengekalkan komposisi dan pengeluaran susu di samping mengekalkan kesihatan si ibu.

Senarai di bawah adalah saranan nutrien yang perlu diambil oleh para ibu yang sedang menyusukan bayi bagi memastikan kesihatan bayi dan juga ibu.

Multivitamin| Multivitamin menyediakan vitamin dan mineral penting untuk para ibu yang mana ianya tidak boleh diperolehi daripada diet harian. Kadar vitamin yang mencukupi membantu penghasilan susu yang banyak dan berkhasiat di samping menggalakkan kesihatan ibu dan bayi secara menyeluruh.

Protein
Bayi memerlukan protein yang banyak untuk tumbesaran yang berkekalan dan sempurna. Sumber protein yang baik seperti protein soya di dalam diet penyusuan anda amat penting untuk pengeluaran susu. Protein membantu dalam membina dan mengekalkan sel-sel yang menghubungkan setiap bahagian tubuh. Mereka disarankan untuk mengambil sekurang-kurangnya tiga bahagian protein berkhasiat tinggi.

Vitamin C
Dalam satu kajian terhadap para ibu yang menyusukan bayinya dan mengambil vitamin C menunjukkan khasiat vitamin C tersebut tertumpu pada bayi. Oleh itu, menyusukan bayi anda secara eksklusif dapat melindungi bayi anda daripada kekurangan vitamin C. Vitamin C penting bagi menguatkan sistem imun dan membina kulit, gigi dan gusi yang sihat.

Vitamin B Kompleks
Vitamin B kompleks merupakan vitamin yang diperlukan oleh anda dan bayi anda setiap hari bagi menyokong sistem saraf dan metabolisma yang sihat. Vitamin B mempunyai pelbagai fungsi termasuk pengeluaran hormon, pembentukan sel-sel darah merah, penghasilan tenaga untuk sel dan mengekalkan saraf serta kulit yang sihat. Ibu yang menyusukan bayi perlu mendapatkan vitamin B kompleks untuk memberikan khasiatnya kepada bayi mereka melalui susu ibu.

Kalsium / ostermatrix
40 peratus daripada susu ibu adalah kalsium. Kalsium diperlukan untuk membina tulang yang sihat dan pertumbuhan gigi pada bayi. Wanita yang menyusukan bayi disarankan mengambil sebanyak 1300mg kalsium setiap hari.

Asid Lemak Omega 3
Pengambilan Asid Lemak Omega-3 dalam tempoh penyusuan susu ibu dapat menggalakkan penggembangan otak dan mata anak. Ia telah dibuktikan secara saintifik bahawa neuron lebih mudah berhubung apabila kandungan Omega-3 lebih banyak di otak. Tambahan pula tidak ramai kanak-kanak yang diberi susu ibu mempunyai masalah fungsi otak seperti ganguan hiperaktif dan masalah tumpuan (ADHD) atau autisme.

Alfafa
Alfafa mengandungi banyak nutrien penting dan pelbagai vitamin seperti vitamin K, A, B1, B6, C ,E , kalsium, Zink dan zat besi. Semua bahan-bahan tersebut penting untuk pertumbuhan dan perkembangan yang sihat. Alfafa juga digunakan secara tradisional untuk meningkatkan pengeluaran susu ibu.

Jadi tak mustahil ada ibu yang dapat membuat simpanan  susu ibu. Di samping dapat membekalkan susu ibu kepada bayi, kesihatan ibu turut terjaga dan sentiasa cergas. Ibu sihat anak sihat!..

sumber : Shaklee Today Vol 5|2012


Dapatkan harga lebih menarik hanya dari saya




JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 





JEMPUT LIKE FANPAGE SAYA:
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
   






December 11, 2012

TESTIMONI SET PREGGY :)

Ayu berkongsi pengalaman sendiri.sekarang nie ayu sudah 4 bulan ngandungkan anak ketiga, syukur alhamdulillah, setiap kali mengandung xde lah teruk sangat rasa morning sickness tue...

Anak Pertama Umairah : tidak ada langsung morning sickness dan tidak ada macam-macam masalah. dilayan bagaikan tuan puteri, al maklum baru di alam perkahwinan kan.

Anak Kedua Iman: Kali nie morning sickness ada sampai kawan kat office bising ler hehehhe, tp still boleh buat keja dan masak bagai.  Dan mengalami HB rendah nasib baik vitalea sebagai penyelamat...

Anak Ketia ???? : Syukur alhamdulillah jugak xde masalah, boleh masak, kemas rumah dan macam2 lagi boleh buat..plus jadi WAHM 100% kan

Oooppss dah tercerita pasal anak lark hehhehe, Ok kali nie ayu nak sharekan , Jika ibu-ibu semua anda berkemampuan ambillah suplemen ketika hamil dan teruskan sampai berpantang. Ini kerana dapat membantu dalam proses kehamilan dan secara tidak langsung dapat membantu , bila ibu sihat dan bertenaga, ibu akan ceria dan InsyaAllah penghasilan susu akan lancar, bukan itu sahaja, bayi juga mendapat manfaat kerana ibu salurkan yg terbaik untuk anak bahkan ibu dapat layan suami dengan baik dan mampu beribadat dengan sempurna.ibu kekal bertenaga

Namun harus di ingatkan jugak bahawa, memang betul konsep perbanyakkan susu ialah Demand And Supply,kekerapan mengosongkan payudara tapi tahukah ibu-ibu kesihatan diri kita selalu terabai. Jangan fikir ambil suplemen susu banyak tetapi apabila kita ambil suplemen kita sebenarnya memberi penghargaan kepada badan kita agar kekal sihat dan bertenaga.


Jadi tak perlu nak cerita panjang jom kiter tengok testimoni ini:


reclick for clear review
DISCLAIMER
*Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit.




Khas untuk ibu-ibu yg mengandung di luar sana. Ni ada checklist vitamin-vitamin yang sesuai untuk kesihatan ibu dan tumbesaran bayi dalam kandungan.


1. Multivitamin ( Vita-Lea)
Berfungi meningkatkan mental alertness dan ketahanan terhadap jangkitan. Membantu fungsi pemakanan dan pencernaan. Penting untuk pertumbuhan dan kemampuan reproduksi. Ia juga mempunyai sistem penyerapan bioaktif untuk memastikan penigkatan penyerapan asid folik kritikal.


2. Kalsium ( Ostematrix)
Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel dan pembentukan tulang bayi. Menolong mengurangkan perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah meradang dan kemurungan.


3. Omega 3 ( Omega Guard)
Mengandungi rangkaian 7 jenis asid lemak omega-3 semula jadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi manakala DHA penting untuk perkembangan fungsi -fungsi otak bayi dan anda.


4. B-Complex (dengan Asid Folik )
Mengandungi 8 jenis vitamin B yang lebih berkesan apabila bertindak bersama dalam meggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular. Diformulakan bersama asid folik yang mencukupi untuk merendahkan risiko mengandung bayi dengan kecacatan otak atau korda spina.


5. Vitamin C
Melindungi sel , penting dalam pembinaan kolagen dalam membina dan menguatkan sel2 tisu dalam badan dan juga sangat penting untuk gusi dan gigi yang sihat. Ianya juga membantu dalam penghadaman zat besi di samping Vitamin C meningkatkan taraf sistem pertahanan tubuh.


6.Protien (Energizing Soy Protien)
Ianya sangat penting untuk membina dan memperbaharui sel2 tisu, hormon dan enzim di dalam tubuh. Sangat diperlukan oleh wanita yang mengandung dan menyusukan anak. Penting untuk pembentukan kuku, rambut dan kulit. Protien yang berkualiti sangat membantu pertumbuhan yang baik. Ianya juga dikatakan kunci untuk melawan penyakit.




JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 





JEMPUT LIKE FANPAGE SAYA:
 
DISCLAIMER
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
    





TESTIMONI: SAKIT KULIT YANG TERUK

Adakah vitamin membantu untuk ibu yang menyusukan anaknya? 

Jawapannya ya, kerana ia membantu tubuh si ibu bertenaga dan menstabilkan hormon di samping dapat mengurangkan rasa stress atau sebagainya yang boleh mengganggu proses penghasilan susuibu. multivitamin yang lengkap dengan zat besi membantu pertumbuhan anak. Alfalfa penting banyak membantu tubuh si ibu dalam penghasilan susu dengan lebih efektif.

Jom baca testimoni customer ayu nie..



Namun bagi mereka yang mengalami penyakit SLE, anda tidak boleh consume set yang mengandungi alfafa, Jadi ayu ada menyediakan Eu four pack terutama dikalangan ibu menyusu ialah ada sesetengah ibu yang mengidap SLE tidak sesuai mengambil alfalfa serta ada sesetengah bayi tidak serasi.

Eu four pack adalah set penyusuan yang hanya mengandungi vitalea, b com, vit c dan ostematrix.



JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 





JEMPUT LIKE FANPAGE SAYA:
 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
   


December 10, 2012

RAHSIA KULIT HALUS + SEGAR +LICIN



Selamat hari isnin, bagi yang bekerja mohupun suri rumah, masing ada tanggujawab masing kan... ok pagi nie ayu nak sharing salah seorang dari customer group tertutp kami. Beliau dulu hadapi kuit berjerawat + whietehead + balckhead.. Selepas consume shaklee beliau merasakan satu perubahan. Syukur alhamdulillah ayu tumpang gembira sebab beliau ingin memcuba untuk sesuatu lebih baik dan dengan istiqamah beliau mendapat result yg positive.

Jadi jom kiter baca testimoni beliau


reclick for large review




reclick for large review

 Sebar sedikit informasi bagi yang ingin memcuba set skin shaklee

Fungsi:

Vita- E : membantu mengurangkan parut, meningkatkan ketahanan sel kulit, mengelakkan tisu teroksida menyebabkan kulit lebih gebu.

Vita-C : membantu proses pembaikan tisu terutamanya bekas-bekas jerawat dan parut. Juga mengandungi kolagen yang membantu menguatkan sel kulit.

B-Complex : membantu dalam mengurangkan stress dan kelesuan, membantu wajah kelihatan lebih segar dan tidak kusam.

ESP : Protein penting untuk pembentukan dan pembaharuan sel kulit, membentuk 'elastic fiber' untuk penegangan kulit.
 
Gla: : Antioksidan, Menyihatkan jantung, Sumber tenaga,  Membina sel baru, Melembabkan kulit ,Mencegah asma,-Membaiki sel rosak
 
 
reclick for large review


Dapatkan harga lebih menarik hanya dari saya




JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 





JEMPUT LIKE FANPAGE SAYA:


 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 
OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
   




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...