November 30, 2012

TESTIMONI: KULIT DAH CERAH

Testimoni dari group tertutup customer kami, beliau consume set skin care dan esp. Jom baca sebar sedikit fungsi yang ada dalam set kulit.

Fungsi:

Vita- E : membantu mengurangkan parut, meningkatkan ketahanan sel kulit, mengelakkan tisu teroksida menyebabkan kulit lebih gebu.

Vita-C : membantu proses pembaikan tisu terutamanya bekas-bekas jerawat dan parut. Juga mengandungi kolagen yang membantu menguatkan sel kulit.

B-Complex : membantu dalam mengurangkan stress dan kelesuan, membantu wajah kelihatan lebih segar dan tidak kusam.

ESP : Protein penting untuk pembentukan dan pembaharuan sel kulit, membentuk 'elastic fiber' untuk penegangan kulit.


Jom tengok testimoni nie:-

reclick for large review


Bagi mereka yang mempunyai masalah kulit apa jom baca entry dibawah nie mana tahu baoleh bantu sebar sedikit masalah kalian.

 

Dapatkan harga lebih menarik hanya dari saya




JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 







* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
    






KENAPA VITAMIN C SHAKLEE???


Ramai yag bertanya ayu apa beza vitamin organik,semulajadi dan lain-lain. sedia maklum Shaklee merupakan pengeluar vitamin semulajadi,selamat dan berkesan. Mungkin ramai yg selalu banding harga vitamin Shaklee ni mahal drpd vitamin di pasaran sekarang. Baru-baru ini, vitamin c Shaklee ini sentiasa abis stock walaupun baru di restock. Saya tiada jawapan untuk itu, tapi bagi customer2 saya yang telah membuat pesanan vitamin c, saya harap kalian dapat bersabar dan InsyaAllah stock akan sampai xlama lagi. Setibanya stock di HQ mereka akan maklumkan kepada pihak kami.


Jom baca kat bawah ni info dan perbezaan vitamin sintetik,organik dan seulajadi yg patut kalian tau ok..



“Alah, vitamin mana2 pun sama aje. Mahal ke, murah ke, yang free lagi baik!”
“Vitamin sintetik ke, semulajadi ke, sama je jenis vitaminnya..”

“Yang vitamin semulajadi tu sama je buatnya dengan vitamin biasa”

“Makan je vitamin apa2..”

“Kalau vitamin sintetik tu tak bagus, mesti lah diorang tak jual”

 

Sebenarnya, tanggapan di atas adalah tidak betul samasekali. Tak bagus maka tak jual? Saya nak tanya, rokok tu bagus ke? Kenapa merata2 kedai jual rokok?

Ramai antara kita tak dapat appreciate kepentingan vitamin semulajadi dan bahaya vitamin sintetik, mungkin sebab kita tak tahu pun vitamin tu ada yang sintetik, ada yang semulajadi.

Macamana nak faham perbezaannya?

Sebelum tu, vitamin ni boleh dibahagikan kepada 3 kategori: sintetik, organik & semulajadi.


Analoginya seperti di bawah:


(1) Vitamin Sintetik umpama buah plastik





(2) Vitamin Organik umpama jus buah dalam pek






(3) Vitamin Semulajadi umpama buah sebenar






Nampak kan bezanya? Vitamin sintetik umpama buah plastik, sama rupanya macam buah sebenar, dan namanya pun ikut buah sebenar tu. Kalau rupa macam epal, kita akan panggil epal bukan limau.


Vitamin organik pula sama macam jus komersial, dibuat dari buah sebenar, tapi menjalani pelbagai proses dan akhirnya banyak nilai buah sebenar yang telah hilang. Pernah tak terfikir yang jus buah yang berlainan jenama punyai rasa berbeza juga? Anda yakin ke itu memang 100% jus asli? Tak lain tak bukan cuma penipuan label je…


Jadi, pilihlah vitamin anda dengan bijak. Ingat, buah plastik lebih murah dari buah sebenar, dan mungkin kita boleh dapat free. Tergamak ke nak makan buah plastik?


credit Mommy Lyna


Tapi baru2 ni ramai pulak dealer2 yg menipu dan amik kesempatan kat customer jual vitamin shaklee terutama VITAMIN C 500MG SUSTAINED RELEASE direbranding dan dijual pada harga dua kali ganda lbh mahal dari harga runcit 





 para pembaca yg bijaksana silalah menjadi customer yg bijak membeli dengan bertanya kpd empunya dealer info ttg brand produk,status halal ke tak,no kkm vitamin tersebut..jgn kerana nak cantik maka melaburkan duit yg byk utk dptkan vitamin tersebut. Tak salah beli vitamin tu sbb produk Shaklee memg bagus sbb vitamin semulajadi.

MASIH TERIMA PRE ORDER VITAMIN C CONTACT SAYA


Dapatkan harga lebih menarik hanya dari saya




JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 







* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com









November 22, 2012

TESTIMONI : ANAK DULU TAK MAKAN SAYUR SEKARANG NAK MAKAN

Rata-rata yang amik mealsahke ini salah satu adalah untuk supplement anak-anak, sebab sekarang dengan cuac tak menentu dan mereka yang sering alami demam,selsema atau kurang selera makan memang ibu-ibu carikan mealshake ini untuk cahaya mata mereka..


Shaklee Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. Pilihan protein soya terbaik anda 




Setiap bancuhan MealShake memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin/ galian yang diperlukan bersama dengan protein, galian dan 3gm serat.Naturally good nutrition n great taste. No artificial flavor,colors,sweeteners or preservatives added..
  • a wholesome instant breakfast
  • a delicious,inexpensive meal in hurry
  • a nutrition packed meal supplement
  • a detectable snack any time
  • an ideal meal for people watching their weight or controlling total fat cholestrol and sodium
Siapa yang perlukan MealShakes? 


Basically,ia sesuai utk semua kanak2 terutamanya yang kurang selera mkn atau yang sembelit atau pun kanak2 obese. Juga sesuai utk sesiapa sahaja Ibu2 mengandung,menyusu,pesakit2 dlm proses pemullihan selepas operation, mereka2 yg inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat) .especially yang tak gemarkan supplemen dalm bentuk tablet kerana Mealshake ni datang dlm bentuk serbuk,dibancuh jd minuman yg lazat. MealShake ni juga bagus utk mereka yang ingin menambah/memantau berat badan..

 JOM BACA TESTIMONI INI!!!


reclick for large review

1.BAGI IBU MENYUSU
Jika anda ada kekangan untuk beli ESP Shaklee, boleh juga menggantikan Meal Shake.So bagi yang nak order vitamin penyusuan, anda boleh membeli fullpack vitamin B, C, Ostematrix dan MealShake. Tak perlu amik vitalea da

n ESP kerana ia telah digantikan dengan Meal Shake!

2.BAGI ANAK2 YG KRANG SELERA MAKAN DAN SERING SELSEMA ATAU DEMAM

kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang.Oleh itu, Shaklee Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah glisemik
Sediakan vitamin dan mineral penting-nutrien asas yang anak-anak yang sedang membesar dan remaja-remaja perlu untuk terus kuat dan sihat.

*Sumber terbaik serat pemakanan dan protein
*Sumber pekat kalsium
*Index glisemik rendah

Dapatkan harga lebih menarik hanya dari saya




JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 







* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
    



SET SLIMMING BAJET SHAKLEE

Bulan november 2012, bulan alfafa promo...jadi ramai yang dapat kan set-set yang tertentu dan semesti yerk set-set glamer yang biasa diorang consume... :)..kali nie ayu nak sharekan set bajet slimming yang hot sangat bulan nie...


KENAPA SET BAJET ???
1)Herb-lax

Mengandungi daun senna serta herba-herba lain yang bertindak untuk memperbaiki kesihatan usus.Ianya juga dapat mengatasi masalah sembelit, bau badan serta penting untuk proses detox.

2) Alfalfa Complex

Alfalfa adalah store bagi nutrient. Ianya kaya dengan klorofil bioflavonoids,vitamin,dan juga mineral. Sifatnya yang kaya dengan multivitamin membantu badan yang tinggi acid menjadi beralkali. Disamping itu,alfalfa akan meneutralkan toxin dalam badan serta memberikan lebih banyak protin tanpa lemak tepu daripada produk berasaskan haiwan.

3) Lecithin

Bertindak dalam pemecahan lemak-lemak dan mengawal kolesterol.Selain itu,untuk mngelakkan lemak jahat terkumpul didalam saluran darah atau mana-mana bahagian tubuh kita,lawannya adalah lemak baik. Lecithin adalah sejenis lemak yang menghalang lemak didalam makanan dengan mengurai serta mengapungkannya didalam salur darah.

Secara ringkasnya:

Detox dengan HERBLAX > Pecah lemak dengan LECITHIN > Angkut dan buang lemak dengan ALFALFA


JOM LIHAT TESTIMONI MEREKA???

RECLICK FOR LARGE REVIEW

RECLICK FOR LARGE REVIEW

RECLICK FOR LARGE REVIEW



jika mempunyai bajet lebih boleh jugak consume ESP & OMEGA



TESTIMONI ESP & OMEGA JUGA by Puan Norita

Saya cuba amalkan Omega 3 bj sehari as customer saya buat. Dia tak bf so Lecithin slow pada dia. Dia makan Omega 3 biji sehari pagi atau tengahari. Omega tak digalakan amik malam, kalau kurang air boleh buat kita demam.

Pengambilan perlukan alfalfa atau buah 2-3 potong sehari. Alfalfa hanya 1-2 biji sahaja. Banyak alfalfa akan perlu banyak air atau kita akan sembelit.

Herb Lax amik hujung minggu sahaja, iaitu sabtu malam ahad. Amik 4-5 biji. Kalau badan besar 5 bj. Bagus amik sebelum tidur sebab Herb Lax bertindak selama 6 jam dan kalau kurang air, perut memulas mcm nak terbalik. Saya pernah makan jam 9mlm, jam 3 pagi saya bangun ke toilet. So kalau nak makan waktu siang, pastikan 6 jam selepas itu kita di rumah.
Apa yang boleh saya kongsikan bila saya mula fokus dengan Omega....

Hari pertama saya amik 3 biji selepas lunch....sepanjang petang sehingga malam saya merasa sangat dahaga , hanya ALLAH sahaja yang tahu. Saya tak de rasa lapar tetapi saya rasa sangat dahaga. Air botol 1.5Liter peneman ke mana saya pergi. Dah minum 3 botol, tekak masih dahaga. Malam pun sama. Hmm  memang pelik. Hari pertama lupa makan buah....so tak best ke toilet.


Hari kedua, saya cuba makan pagi pula, unik, sebab tengari saya cuma makan nasi 3 suap dah rasa kenyang tapi saya rasa sangat dahaga. So saya banyak minum air. Saya bancuh ESP, Meal Shake dan PD supaya saya lebih kenyang pada waktu tengahari. Malam memang tak berapa makan sebab dah kenyang dengan air.


Hari ketiga, makan waktu pagi juga dan lebih kurang dengan hari sebelum ini. So saya dapati saya perlukan buah yang banyak supaya tak mudah sembelit ke tandas nanti. Apa yang best, perut senang kenyang.


Berbanding saya amik lecithin dulu, saya mudah rasa lapar bila lambat makan. Mungkin sebab ia bakar lemak jadi badan perlu kalori untuk menggantikan yang telah dibakar. Beza amik Omega, mungkin sebab pengambilan 3 biji sehari buat badan panas, tekak juga beri signal dahaga agar minum lebih air. Bila kenyang air, kita tak berapa nak makan.


Namun saya masih amalkan lecithin sebab ia bagus untuk elakkan bloated....kembung perut atau senak.


Bagi yang takut gemuk kerana air, saya sarankan seminggu atau 2 kali sebulan pergi berurut. Ia sangat membantu selain bersenam setiap hari.

Mungkin ada sesetengah orang boleh kurus sebab senam setiap hari dan amalkan cara hidup sihat terutama mereka yang mempunyai metabolisme yang sangat tinggi, tapi bagi saya, saya tetap perlukan ejen pembakar lemak ini iaitu Omega dan Lecithin. Bagi yang serius nak slim, sila dapatkan allfalfa dan herb lax untuk proses detox yang best!

Namun apa pun perlu ingat, nak kurus, slim TAK BOLEH hanya bergantung pada supplement semata-mata , kita perlu amalkan cara hidup yang sihat, makanan yang sihat, serat yang banyak serta air yang mencukupi barulah semuanya seimbang. 



JOM DAPAT SPECIAL PRICE DARI SAYA 







* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
   



November 20, 2012

GET CLEAN BASIC H BEST

Testimoni diri sendiri..ayu memamng suka sangat basic h nie.. banyak kegunaan yerk..memang ramai yang suka jugak... hebat boleh diguna bermacam2 cara antara nya:-



..

Sebagai Bahan Pencuci
BIL
KEGUNAAN
CARA
1.
Mencuci & membersih sayur-sayuran dan buah-buahan daripada racun & bahan kimia
Isikan air ke dalam besen dan masukkan 5 titik basic-h. Biarkan selama 5 – 10 minit
2.
Mencuci & membersih ikan, ayam & daging & makanan laut daripada bahan awet
Isikan air ke dalam besen dan masukkan 2-3 titik basic-h. Biarkan selama 5 – 10 minit
3.
Mencuci & membersih makanan basah spt. Mee kuning, kuehtiau dsbnya daripada bahan awet
Isikan air ke dalam besen dan masukkan 2-3 titik basic-h. Biarkan selama 5 – 10 minit
4.
Mencuci & membersih tempat dan peralatan memasak (terutama yang berminyak)
Isikan air ke dalam baldi dan masukkan satu sudu teh basic-h dan gunakan untuk mencuci peralatan memasak
5.
Mencuci & membersih bilik air, tandas, tangki, sinki, cermin tingkap, rak buku, almari dsbnya
Isikan air ke dalam baldi dan masukkan satu sudu teh basic-h kemudian mopkan atau lapkan tempat yang hendak dibersihkankecuali bilik air dan tandas perlu diberus
6.
Mencuci badan, tangan dan kaki daripada daki kotoran, pijar lada, dakwat marker pen, minyak dsbnya
Basahkan tangan dengan air kemudian tuangkan 2-3 titik kemudian digosok-gosok serta bilas
7.
Mencuci & membersih lantai serta alat permainan
Isikan air ke dalam baldi dan masukkan satu sudu teh basic-h kemudian cuci alat mainan dan dibilas manakala cucian lantai tidak perlu dibilas selepas lantai dimop kerana ia mudah kering dan tidak melicinkan lantai
8.
Menanggalkan gula-gula getah pada baju dsbnya
Titikkan 5 titik di sebelah belakang baju yang terkena gula getah kemudian digosok-gosok hingga tertanggal
9.
Mengasah pisau
Titikkan 4-5 titik pada pisau dan asah pisau seperti biasa sehingga tajam
10.
Membersih dakwat pen pada tangan, baju dsbnya
Titikkan 4-5 titik di tempat terkena dakwat, digosok dan kemudian dibilas

Ketika kecemasan
BIL
KEGUNAAN
CARA
1.
Menghapuskan kutu di atas kepala
Basahkan rambut dan ambil 10 titik basic-h dan lumurkan ke atas kepala dan ratakan. Setelah selesai balutkan kepala dengan kain tuala bersih dan biarkan selama 10-15 minit barulah dibilas
2.
Terkena minyak, air panas atau melecur terkena benda panas
Sapukan terus basic-h ke atas tempat yang terkena tadi dan kulit tidak akan menggelembung atau melecur bahkan akan rasa sejuk.
3.
Menghindarkan & membunuh serangga seperti lipas, nyamuk, semut, lalat dsbnya
Tuangkan 4-5 titik basic-h ke dalam botol semburan bunga yang dicampur air kemudian goncang dan semburkan kepada serangga
4.
Demam panas (sebelum berjumpa doctor)
Tuangkan 4-5 titik basic-h ke dalam besen kecil yang mengandungi air.Kemudian sapukan atau lumurkan ke seluruh badan dan kepala.
5.
Sakit gigi
Masukkan 4-5 titik basic-h ke dalam cawan yang dicampur air kemudian kumur. Sekiranya sakit pada gigi berlubang titikkan 2-3 basic-h pada kapas dan letakkan pada tempat yang sakit.
6.
Gatal-gatal pada badan atau miang (masalah kulit)
Tuangkan 4-5 titik ke dalam gayung. Kemudian gosokkan ke seluruh tempat gatal dengan menggunakan span mandian dan dibilas.
7.
Ulser dan mulut berbau
Tuangkan 4-5 titik ke dalam gelas kemudian kumur (sekerap mungkin)
8.
Penyubur tanaman dan penggembur tanah
Air lebihan cucian basic-h boleh disiram pada pokok bunga dan tanaman lain untuk membantu kesegaran dan kesuburan.
9.
Menghilangkan karat dan daki pada barang kemas, jam tangan dsbnya
Tuangkan 4-5 titik basic-h ke dalam mangkuk kecil kemudian rendamkan dan biarkan selama 15-30 minit, karat dan daki akan tanggal serta kelihatan kilat seperti baru.

Sekilas fakta: 
Tahukah anda..kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon.
Bahan pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merengsakan hidung.
Morfolin merupakan bahan toksin yang boleh merosakkan hati dan ginjal.
Ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan racun yang merengsakan kulit,mata dan sistem pernafasan
.........tapi dengan BASIC H.. anda selamat Ia tidak bertoksik, tanpa gas beracun, tanpa bahan kimia berbahaya, tanpa bahan pewangi , pH seimbang , tanpa klorin, berkesan meningalkan kotoran berminyak, kepekatan berganda
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate

Tidak bertosik, Membersih secara Semulajadi
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate yang dua kali ganda lebih pekat ini memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat dan berkesan sesuai digunakan bagi menangani seribu macam jenis kotoran rumah yang boleh digunakan pada bila-bila masa. Sebagai contohnya, bagi membersihkan kesan susu tertumpah di baju, bangkai serangga yang  terlekat pada tingkap dan sos yang tertumpah di lantai. Itu hanya tiga daripadanya, masih terdapat 997 cara penggunaan yang lain.
Sesuai untuk membersihkan seribu macam jenis kotoran di rumah
  • Kepekatan berganda di mana 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air mampu memberi kuasa pembersihan yang hebat dan berkesan
  • Pencuci serbaguna yang berkesan untuk menanggalkan kotoran dan minyak pada sebarang permukaan yang boleh dicuci tidak kira di dalam atau di luar rumah
  • Dapat menanggalkan kotoran berminyak yang paling degil tanpa meninggalkan sebarang kesan minyak
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H² dan hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
  • Tidak perlu dibilas dan tidak meninggalkan kesan kotoran atau palitan
Sesuai untuk sebarang permukaan yang boleh dicuci sama ada di dalam atau di luar rumah:
  • Dinding
  • Permukaan dapur, jubin dan lantai
  • Peralatan
  • Periuk, besen, pinggan dan mangkuk
  • Tingkap dan cermin
  • Perkakas
  • Benda-benda diperbuat daripada kayu
  • Perabot (Sila pastikan anda tidak menggunakannya bagi membersihkan akuarium atau bekas cecair pencuci cermin)
Tahukah Anda?
Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon. Bahan pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merengsakan hidung. Morfolin merupakan bahan toksin yang boleh merosakkan hati dan ginjal. Ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan racun yang merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.

Pekatan Pencuci Super Organik BASIC H² tidak mengandungi bahan-bahan di atas mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Cara penggunaan untuk kesan lebih memuaskan
Dapur, perkakas dapur, perabot, benda-benda yang diperbuat daripada kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi
Campurkan ¼ sudu teh dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean
Periuk, besen dan pinggan mangkuk
Campurkan ½ sudu teh dengan 1 gelen air
Tingkap dan cermin
Campurkan 1-2 titik dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean
Lantai
Campurkan 1 sudu teh dengan 1 gelen air
Kain benang biri-biri, nilon dan fabrik berkualiti tinggi
Campurkan ½ sudu teh dengan sebesen air suam

Perbezaan Shaklee
Selamat
  • Tidak bertoksik
  • Tanpa gas beracun
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
  • Tanpa bahan pewangi
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin
Berkesan
  • Berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Kepekatan berganda – 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H di mana hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
Mesra Alam
  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan yang boleh kitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
   



KENAPA SHAKLEE TESTIMONI PUAN NORAIDA MANSOR

Hari nie, ayu nak cerita seorang pengakuan ibu yang menyusu dan mengunakan shaklee..sekarang syukur alhamdulillah beliau sudah menjadi pengedar shaklee yang active lepas beliau rasa yang shaklee ini agus dalam membantu bukan semata dalam penyusuan susu ibu tapi dalam kesihatan jugak...

Bagi mereka yang berada disekitar UPM dan kajang boleh hubungi beliau di talian  019215997 untuk mendapatkan shaklee secara COD. Boleh jugak add beliau di facebook.

Jom Baca....

petikan dari : http://www.facebook.com/notes/noraida-binti-mansor/kenapa-supplemen-shaklee-menjadi-pilihan-saya/10151198374264545


Salam semua...cantek date hari ni kan 12.11.12 :)
Lame gak eda amek mase nak buat entry ni...camne leh jatuh cinta kat Shaklee nih...
Citenye camni....

Mase 3rd trimester pregnant Adni Nur Hafiyya,eda tercari2 set berpantang yg tak bagi kesan pada ibu menyusu...sebab taw je pregnan mmg da niat & berazam tuk bfeeding bb...dapat info jamu panas dan x sesuai tuk ibu menyusu...n eda pon nk kurus balik sbb naek berat banyakkkkk time preggy...sblum 49kg,masa preggy 75kg okkeh!!hehehe**Alhamdulillah skang da dpt balik berat b4 preggy :)

Dipendekkan cite,kak ngah eda sponsor set berpantang dari Shaklee (ade bcomp,vitalea,vitc,zinc)...eda makan dari 2nd day bersalin...Alhamdulillah luka cepat elok & ramai yg kate eda x mcm org bsalin...energetic je...eda pon rase camtu...malam2 bgun menyusu,tukar lampin..eda dok kampong dlm 3mggu je...yg lain eda pantang sendirik**wahhh...tetibe kagum ngan diri sendri..hehehe***

Susu plak Alhamdulillah mmg cukup utk Adni...dalam pantang makan Alfalfa**lepas 2 mggu after kompem bb x jaundis** cepat bengkak susu...jadinye eda stop sebab x tahan bengkak susu...eda makan balik bile da masuk keje...Alfalfa ni salah satu khasiat adalah as a milkbooster**ni depend pada individu...serasi ngan eda**

Sebab dah rasa keberkesanan produk ni eda masuk jadi ahli...then guna produk ni ngan hubby...yg besnye produk Shaklee ni selamat untuk ibu menyusu...skang eda amalkan bcomp,vit c,vitalea,omega,ESP,Alfalfa,ostermatrix & vit e..banyak ke??xdela...sbb taw dalam pemakanan seharian xleh support vitamin2 yg diperlukan tubuh... supplemen shaklee ni supplemen semulajadi...sebab tu mahal kerana perlu teknologi tinggi untuk kekalkan tahap semulajadi sumber2 dalam produknya. Tapi mencegah lebih baik daripada merawat kan. No harm of trying. Duit boleh cari kan...kesihatan perlu kita jaga...x sihat camne nak keje..betul dak?then eda share kan kebaikan produk ni ngan semua...skang mak,ayah n mentua eda pon da makan Ostermatrix (kalsium&magnesium)...ade rezeki lebih nak bagi diorang Joint Health Tablet plak...Amin..

Ok lah...setakat ni dulu entry eda...nnti eda cite satu2 plak pasal produk yg eda ngah amalkan :)



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
  





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...