October 29, 2012

HANYA 3 HARI LAGI PROMO ESP.... JOM LIHAT TESTIMONI NIE



Hari nie 29, lepas tue 30 then 31... hanya tinggal 3 hari jerk utk grab ESP promo yg hanya setahun sekali... jom pm ayu... harga yg berbaloi. Dan syukur alhamdulillah walaupun ayu sibuk uruskan urusan korban dengan keluarga , ada seorang ibu yang ayu kenali  yang beliau sangat happy dengan hasil perahan dihujung minggu sekali pam beliau dapat hasilkan 10oz ... syukur sangat.. Jom baca testimoni beliau dibawah ini....





reclick for large review

 

reclick for large view
ESP SHAKLEE :-

Kompisis vitamin utama dalam susu ibu ialah protein. Protein adalah makanan sel. Sel tak kenal nasi lemak, air soya atau tempe tetapi sel hanya perlukan protein iaitu khasiat dari makanan yang diambil. Protein berfungsi mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu. Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan.Pembinaan hormon, enzim dan antibodi memerlukan protein. Selain itu protein dikatakan membantu mengawal keseimbangan asid bes untuk mengangkut nutrien dan sumber tenaga.


Protein sangat sensitif. Ianya wujud pada suhu badan kita dan mudah terhapus pada suhu yang tinggi. So apabila kita memasak sumber protein seperti ikan goreng pada suhu yang tinggi, hakikatnya banyak protein yang telah musnah semasa proses memasak itu sendiri.








* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
 

October 25, 2012

BANTU EKONOMI KELUARGA HANYA DARI RUMAH

Kenapa ayu ajak kalian jana income dari rumah, cubaa kita fikir.. dari kiter dok tengok facebook sahaja apakata dalam pada masa yang sama kita jana income jugak.

Dan tak salah jugak kita berusaha untuk sesuatu yang lebih baik..sebab kita tak tahu apa yang akan jadi masa hadapan, jadi jom kitar sediakan payung dahulu :)



Ada dua cara untuk jadi ahli Shaklee:-

1. Daftar menjadi ahli shaklee hanya RM75 dengan syarat AYU sebagai sponsor kalian.


ATAU

2. Dengan modal RM750  with Free MEMBERSHIP. 

dan di kesempatan  ini, ramai yang grab promo ESP utk dptkan free membership




PROMO set ESP (buy 6 free 1) + FREE MEMBERSHIP!!!! Jom Bijak rebut peluang sekali setahun . ^__^


Kawan2 sekalian, nak tau tak apa kelebihan bila beli set promo 6 percuma 1 ESP bulan 
ni????

1. Dapat keahlian percuma.

2. Dah layak terima bonus bulan berikutnya


.



3. Product exp 2014.



4. Boleh buat side income 4-5 angka melalui group tertutup Shaklee Euphoria.



5. Ianya hanya ditawarkan setahun sekali.

Jadi kenapa nak tunggu lagi? Offer sekali setahun dan ia sedang berlangsung sehingga


 hujung bulan ini!!! 





Bergantung kepada stok semasa lah...harap2nya supply ESP Shaklee





 mencukupi lah kan. :)

Ada yang grab 1-2 canister utk kegunaan sendiri.


..
Ada yang kongsi beli dengan kawan2 satu opis 1 canister setiap seorang...kongsi beli 7


 


canister dah dapat FREE MEMBERSHIP!! best kan??




Utk sertai kami silakan PM admin utk langkah seterusnya!!












Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
  




October 18, 2012

SUKA SANGAT TESTIMONI SET 3M INI

Jom sharing lagi, heheheh,

Semalam, masa ayu baru jerk selesai makan tangah hari, buka lah facebook, sekali dapat testimoni dari seorang ibu yang hanya ayu kenal melalui internet, share kan testimoni beliau setelah hampir sebulan consume fullpack 3M...

Masih ingat lagi beliau hanya whatapps ayu untuk bertanya kan tentang produk shaklee dan beliau terus decide nak walk in branch kat wangsa maju dengan mengunakan id ayu untuk mendapat harga yang special.. Syukur alhamdulillah, tidak sia-sia beliau investkan sedikit modal untuk consume set fullpack 3M.

Jom Baca Testimoni beliau

reclick for large review






reclick for large review


Jadi bagi ibu-ibu yang di luar sana, apakata memcuba set nie, insyaAllah membantu.. Oh ya bulan nie ESP promo jom grab.. Produk ESP nie memang sangat best.


BUAT MEREKA YANG INGIN TAHU APA YANG MEREKA CONSUME AND BOLEH BACA DISINE..

http://nhmi.blogspot.com/2012/02/4-set-penyusuan-yg-glamer-sgt-popular.html



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!






Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp/SMS : 019-3789778  

October 05, 2012

HAPPY BIRTHDAY UMAIRAH... 5 TAHUN SUDAH



Umairah sudah 5 tahun hari nie, syukur alhamdulillah.. hari nie umairah sambut birthday kat sekolah... nanti ayu upload lagi gambar anak dara nie..

kek yang dibawa ke sekolah heheheh


anyway umairah mama dan baba nak ucapkan...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU MY LALING, JADI ANAK YANG SOLEHAH,CERDIK PANDAI DAN YANG PALING PENTING TAAT PADA ALLAH S.W.T YERK. MAMA,BABA DAN IMAN SAYANG SANGAT DENGAN KAK LONG TAU...









TESTIMONI HASIL LEPAS MINUM ESP


Bulan Oktober pula offer dari Shaklee memang best. Masakan tidak,produk hot item ada sale. Shaklee offer dengan pembelian 6 percuma 1. Bertambah seronok semua pelanggan-pelanggan kami. Inilah peluang nak beli harga best dengan tawaran yang menarik. Ayu pun sangat jatuh hati dengan ESP nie...

Jom dapatkan package-package tertentu yang ayu sediakan...

Testimoni lagi dari group tertutup kami.... Jom baca


reclick for large view



ESP @ Energizing Soy Protein :
Kompisis vitamin utama dalam susu ibu ialah protein. Protein adalah makanan sel. Sel tak kenal nasi lemak, air soya atau tempe tetapi sel hanya perlukan protein iaitu khasiat dari makanan yang diambil. Protein berfungsi mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu. Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan.Pembinaan hormon, enzim dan antibodi memerlukan protein. Selain itu protein dikatakan membantu mengawal keseimbangan asid bes untuk mengangkut nutrien dan sumber tenaga.

Protein sangat sensitif. Ianya wujud pada suhu badan kita dan mudah terhapus pada suhu yang tinggi. So apabila kita memasak sumber protein seperti ikan goreng pada suhu yang tinggi, hakikatnya banyak protein yang telah musnah semasa proses memasak itu sendiri.



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


OH YA!!!
Saya menyediakan jadual pam, panduan makan dan konsultasi untuk penyusuan bagi yang mendapatkan produk ini dari saya.Hubungi pengedar anda untuk tips esklusif apabila anda mendapatkan produk Shaklee untuk penyusuan!




Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nr_yu86@yahoo.com
Gmail : nhmi2011@gmail.com
Call/Whatsapp : 019-3789778  
  





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...