November 11, 2010

MAJLIS CUKUR JAMBUL SAD & SIS 06/11/2010



Majlis cukur jambul untuk Shafiq Akid Daniel (SAD) ngan Saidatulnissa Iman Sumaiyyah (SIS)
diadakan secara sederhana pada 06/11/2010 bertempat dirumah ibu mertua mama.. bukit changgang, banting selangor...



nieler si akid.. die nie anak buah mama.. yang tgh dukung si akid tue.. abg ipar mama..



 korang-korang tengoklah gambar-gambar nie yerk.. mama xde mood nak cerita dan taip panjang2.. coz terlampau letih sangat sejak keja nie..




iman yang cool.. nasib baik die xmeragam.. gud girl...



selalu iman yang meragam tapi malam cukur jambul tue.. terbalik lark akid yang meragam.. yerkler baby mane kiter nak tau masa die meragam ke xkan.. huhuh tp kejap jerk akid meragam.. akid kan gud boy... 







harap-harap korang enjoyler menikmati gamabr cukur jambul yang xseberapa nie yerk.. jumpe di next entry lagi okies...

November 09, 2010

SHAKLEE BY KAK ITA - BETTER YOU BETTER WORLD...

 
Assalammualaikum... lama dah xberupdate blog nie sejak naik keja.. mungkin ramai yang dah tahu pasal product SHAKLEE nie... rasa suka dan gembira sebab kak ita sudi nak posting citer pasal penyusuan mama kat blog die.. mama memang dah survey pasal product SHAKLEE nie mase memula mama dapat tahu yang mama preggy anak no 2(iman).. so mama dah mula bertanya sebar sedikit akan kebaikan SHAKLEE nie..

credit image by GOOGLE



lepas dah buat macam2 pertanyaan dan membaca setiap info2 yang dikongsikan oleh kak ita.. mama berbincang dengan baba nak beli fullpack SHAKLEE nie.. tujuan utama nak susukan kan anak.. bagi mama xsalah nak invest lebih sikit untuk jangka masa yang panjang.. jadi kepada sesiapa yang ingin cuba membuat sebarang pertanyaan SHAKLEE nie anda semua blog terjah blog kak ita nie.....

disamping tue mama nak selitkan kan jugak gambar terbaru sesi perahan 09/11/2010 pukul 12 tengah hari.. mama berjaya kumpulkam 13 oz per sesi.. nie mama pam sambil bertenet huhuh tup..tupp.tupp dah lumayan hasil yerk.. huhuh alhamdulillah sesangat...
so kepada sesiapa yang sudi nak baca entry khas kak ita pasal mama korang boleh terjah disinie... 

APA - APA PUN TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK KAK ITA SEBAB SUDI BERKONGSI ILMU PENGETAHUAN DENGAN RAKAN-RAKAN BLOGGER DI ALAM MAYA NIE.. SEMOGA KITER SAMA BERTERUSAN BERKONGSI ILMU DAN PERKARA-PERKARA BAIK UNTUK KEGUNAAN KITER BERSAMA...

November 03, 2010

UMAIRAH,TASYA & WANIE.........


first kena ler letak gambar anak dara mama nie yerk..rasa yerk dah lama xciter pasal umairah.. so kali nie entry pasal die ler... nie aksi die bermain bersama-sama sepupu sepapat die.. anak abang ipar mama.. 


aksi umairah bermain, die klu main boleh tahan ganas jugak tau klu korang nak tau... huhuhu dah tue suka sangat tersengih macam kerang busuk.. hohohohoho

okies memperkenalkan anak sedara mama yg berbaju t-shirt putih tue syazwani nabila dan yang berbaju lengan panjang tue syahirah natasya.. dorang nie adik beradik.. wanie tue adik si tasya.. muke wanie ikut mama die, manakala si tasya ikut muke abang ipar mama...


masing-masing tersengih cam kerang busuk.. dorang bertiga nie memang suka bergambar sakan.. okiesler nie jerk entry utk kali nie.. huhuhuhu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...