February 23, 2009

DOAKAN KESIHATAN SAYA

waktu mlm, sian anak mama

waktu siang, ngan sepupu sepapat

Salam & Greetings,

Untuk pengetahuan bloggers Saidatulnissa Aina Umairah telah dimasukkan ke wad di Pantai Medical Klang pada hari ahad 22/02/2009. Ini kerana, die telah menghadapi alahan dan cirit-birit yang teruk.. Setelah seminggu demam,cirit-birit dan tidak lalu makan, perut umairah membesar hingga ke paras dada.. mama minta jasa baik semua bloggers doakan kesihatan puteri mama nie yerk.. jasa baik ada semua hanya Allah yang akan membalas yerk. Gambar dihospital akan di-upload kemudian. Sekian Terima Kasih..


SEMOGA SAIDATULNISSA AINA UMAIRAH LEKAS SEMBUH DAN ACTIVE SEPERTI BIASA.. MAMA NGAN BABA SAYANG SANGAT AKAN KAMU...

February 09, 2009

BUKIT CHANGGANG, BANTING

bersiap2 nak balik umah... kat klang

bangun pagi terus keluar bermain dii kawasan taman nenek dan breakfast gerai kopi ngan naik motor.. seronok si umairah nie.

setelah penat jelajah pekan banting, mlm hari yerk xtvt bergolek2, umairah malu2 kucing ngan paksu yerk..

nie pulark xtvt membeli barang2 nenek di tesco utk stok didapur

nie pic2 mase nak bersiap2 nak gie kilang kerepek & dilaman kilang kerepek

minggu nie balik umah nenek umairah kat banting... dah lama xbalik umah nenek nie.. hmm xtvt kta org ape lagi klu balik banting nie, mesti pergi pekan banting cuci mata.. lepas mamam gah ari baba,nenek,mama ngan umairah nie mula kan xtvt kitaaorg nak tau ape die jom tgk pic naaaaaaaaaaa...

February 08, 2009

MARI BERKEBUN..


pandai yerk umairah pakai bedakkan.


mari ler kawan kiter berkebun keluarkan peluh... mari tgk gbr saya berkebun.. mase nie saya tgh tggu mama ngan baba saya balik keja... enjoy yerk kekawan..

February 04, 2009

AQUARIA KLCC









sabtu lepas, mama ajak umairah keluar ngan autie maryam gie aquaria.. pepagi lagi mama dah bangun buat persiapan nak keluar.. yerkler nie 1st mama nak bawa umairah gie kl tanpa baba.. lepas breakfast kat mamak.. baba terus antarkan mama ngan umairah naik komuter ke shah alam coz auntie maryam dah tggu kat sane(x sangka baba nak teman mama ngan umairah naik komuter) nie 1st kitaorg naik komuter sejak ade umairah klu x keta jerkler jawap yerk.. lepas dah sampai komuter shah alam, mama ngan auntie maryam teruskan perjalanan ke Lrt asia Jaya parking keta kat situe then terus ke klcc... umairah kan teruja naik ktm ngan lrt makne xyerk 1st ler katakn.. smpai terus sane kitaorg terus masuk aquaria then tgk2 ikan dan bla..bla..bla... lepas abis melawat ikan2 itu semua ape lagi masuk klcc cari mkn coz dah lapar, dah teruskan xtvt berjalan sambil dok tgk barang2 yg berkenan so far kat sane xde satu bende pun yg mama belikan utk diri sendiri.. umairah jerk ler dapat main die kat toys r us.. ngan botol susu kat Isetan.. hmm okler enjoy pic yaa..

February 02, 2009

KACAMATA HITAM..





heyloo u all. nie gbr umairah posing pakai cerminmata hitam.. nenek belikan utk umairah kat disney jaya jusco bukit tinggi..ape2 pun meh kasih yerk nenek.. nanti umairah belikan ape untuk nenek...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...