November 24, 2008

YEHAAA...GOAL (FUTSAL)









last saturday on 22/11/2008 awal pagi mama ngan baba dah bangun coz ade futsal kat ampang sport planet.. selalu yerk si kecil nie klu ujung mggu selalu bgn awl siap kejutkan mama ngan baba lagi.. tp on that day die nie tido xbangun yg best tue siap balut badan die ngan selimut tue.. xtahan rase hati mama tgk gelagat umairah nie sejak umur dah meningkat ke setahun 2 mggu nie.. spai kat ampang baba ajak breakfast dulo kat mamak, sekali ade officemate baba jugak dok lepak minum teh tarik ngan roti canai.. ape lagi baba join ler dorang sekali... futsal start dlm kul 9 lebih.. so ape lagi baba dok lepak ngan member2 die.. mama niekena ler jaga umairah nie.. penot den di buat yerk.. yerkler umairah nie gah active so kena ler sentiasa tgk ngan jaga die.. futsal dah start ... umairah ape lagi die pun ade xtvt die tersendiri.. yg xbest yerk pulark mama ngan baba nie luper nak bawa bola umairah.. so umairah nie dok berebut bola ngan office mate baba yerk anak.. budak tue pun xkasi umairah nie main.. lastly baba pinjam bola dr member die yg ade bawa spare....tapikan mama ade citer seidh ler coz xde camera.. pak su umairah pinjam ko die ade ape mende ntah... jadi mama amik pakai handphone jerk... dah ler hand phone mama nie xcanggih, tapi ape2 pun alhamdulillah sekurang kurang yerk mama ade jugak handphone kan....... hmmm okler, so u all mari ler kiter tgk umairah kat sport planet..goal..goal..goal..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...