October 30, 2008

UMAIRAH MENANGIS...


hey all.. nie pic umairah nangis.. die nie nangis sebab mama marah die coz die nak main camera mama.. tgkler muke die yerk... cian anak mama...

OPEN HOUSE 26 OCT 2008











last sunday , mama & baba ade buat open house kat umah kitaorg kat klang.. sajerk jerk buat sambutan for hari raya untuk kekawan baba ngan mama.. yang best yerk kitaorg buat sekali 1st birthday utk umairah.. mama memcuba decoration of cupcakes.. tgk ler cupcakes ku ini.... mama rase berbaloi giler tido pukul 5.30 pg semata2 nak deco bende alah ini... menarik x ?...klu menarik nani boleh ler mama buat bisness cupcakes naaa.... menu kitaorg aritue ialah nasi beriyani, ayam masak merah,jelatah,jelly ist buat jugak and adeler mak mertua ku kasi kek ngan auntie ku kasi agar2...umairah pulark seronok ler dapat lepas dari pagar umah yerk... so mari ler kiter enjoy tgk pic2 yerkk...

October 24, 2008

SYAWAL & RAYA
























wah.. dahsyatlerkan dah lame xupdate blog ne......mama xde mase nak update.. biasalerkan raya-raya nie busy dok bertandang dari umah ke umah, anak mama nie pulark dah 1 tahun pun pada raya ke lima.. so nie adalah entry for bulan syawal ler kirenyerk.. please enjoy yaa.. tgk pic2 ku ini.. tapi satu jerk yg sedih coz.. tahun nie xded snap pic for mama,baba ngan umairah.. xpe2 nanti open house ahad nie... kiter snap yerk... okler so u all enjoy ler yerk...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...