September 26, 2008

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN..


Jika ada siang, pasti ada malam Jika ada hitam, pasti ada putih Jika ada kesalahan, pasti ada maaf Dalam perjalanan hidup ini kita sempat bertemu Kemudian berpisah seiring dengan waktu Bila selama kita seiring jalan ada seteru Saya hulur maaf dan keredhaan untuk itu Ampun dan maaf andainya TERkasar bahasa TERsilap bicara TERmarah yang tak kena TERtanya tak tentu hala TERsasul yang tak sengaja TERpukul kat mana mana TERpekik di telinga TERhantuk di kepala TERpinjam harta benda TERmoody tak semena mena TERumpat bila bila TERmacam macam lagi yang kena mengena Semoga dimaafkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin


Ikhlas dari kami sekeluarga:

Eijam , Ayu & Umairah...

September 18, 2008

BUKA POSE WITH AUNTIE NANA...






ari nie mama cuti nuzul quran... baba ajak mama ngan umairah buka pose kat luar.. sambil tue ajak ler autie nana.. memula kitaorang spai jerk dah nak dekat waktu buka pose.. semua kedai dah full so mama,autie ngan baba nie buka minum air ngan mkn donut jerk dulu kat bahulu corner.. lepas buka pose baba gie solat maghrib jap and then baru ler makan yg berat.. xbanyak sangat pilihan kedai mkn kat setia alam tue.. so kitaorg mkn kat kenny rogers roasters jerk.. hmm yummy..yummy.. tapikan mama xsuka sgt ler kenny nie.. baba ngan mama lagi suka mkn kat nando..cedap..cedap.. pass tue xde gie maner2 pun dok borak 2 jap mama beli shampoo umairah then kitaorg balik ler.. lagi pun mama dah lamer xjumpe auntie nana nie maklom ler sibuk memasing... kat sine mama nak ucapkan thanks baba kerna memahami isteri mu nie.. baba sudi bawa mama jumpe kwn lamer and then kitaorg nie borak jerk dan baba sorang jerk yg layan kerenah umairah nie... love u baba...

KETA MERAHKU...


kekawan pernah dengar x lagu nie.. lagu nie mase mama kecik2dulu ler...

BABAKKU PULANG DARI KEJA,
BAPAKKU BELIKAN KERETA,
KERETA WARNA MERAH,
BOLEHKU KE SEKOLAH..
NAAA..NAAA...NAAA,

mama pun dah xigt lamer giler dah... mase nie kitaorg baru blik jerk dari umah opah umairah kat kelana jaya.. baba ajak kita gie subang jaya.. beli barang skit.. nie jerk pic yg jadi kenangan untuk ari tue...

DEMAM..DEMAM...DEMAM







last update mama ade janji nak upload new pic umairah mase gie klinik kan.. nie antara perangai umairah mase nak ngah tunggu turn yerk.. mase nie die xler teruk sangat.. sebenar yerk.. yg boleh jadi demam nie sebab umairah mase ari jumaat 2 minggu sudah die jatuh dr kerusi mase on the way nak blik umah umairah mama nie muntah2... so baba ngan mama nie punyer ler risau kitaorg terus bawa umairah kat kelana jaya tempat klinik yg pakar untuk bebudak... lagi pun mase tue on the way nak balik umah klang jem giler... kitaorg buka pose pun cume minum mineral water jerk.. ngan ade kuih skit.. anak punyer pasal mama ngan baba sanggup abaikan mkn minum kitaorg... doctor ckp ngam mama klu umairah muntah more than 3 times terus bawa gie hospital.. nasib baik ler mase kat umah umairah xde muntah lansung... tp cuma demam ler seminggu lebih ditambah pulak ngan batuk,selsema dan diikuti atau berlarutan oleh mama ngan baba spai mc 4 hari.... mama ngan baba jaga umairah tiap2 mlm coz badan panas teruk.. mlm teruk siang kebah skit... skrg nie alhamdulilah umairah..mama..baba dah sihat walafiat... syukur kepasa - NYA...

September 14, 2008

MUSIM DEMAM

hey u all... awal bln nie citer sedih nie.. semua demam kali nie.. musim demam.. 1st umairah, 2nd mama 3rd baba lark yg demam.. tue ler xde mood mama nak update blog nie... xpeler sayang2 mama nie.. anggap nie adalah dugaan dari-NYA... semoga kiter semua cepat sembuh so that boleh ler kiter jalankan ibadah ngan rutin harian kiter seperti biasa.. mama dah mc 4 hr nie.. baba pun sama.. xkan mama nak kasi umairah kat babysister lark.. okler later mama upload gbr ngan vidoe mase bawa umairah kat klinik ok... daa....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...